П.С. Смейте ми се ама мира не ми дава това...лошо е да се вманиачиш, нали?

toshev написа:Да, така е, ама мен си ми е интересно... Този мотор (заедно с на Porsche GT3) са едни от най-добрите в момента? Интересно ми е какви са му възможностите, нали там има F1 "ноухау" и ала бала...
купи си ферари-то виж до колко е кажи ни и го продайtoshev написа:Да, техника едва ли има, но по скоро познание как да управляваш мотора, как да извличаш потенциалот него! Опита (ноухау) на Ферари във Формула едно го прилагат и във серийните си модели. Да вземен например настройките на новото F430 Scuderia! Електрониката която управлява скоростната кутия (смяна на прадавка за 60 мс.) и диференциала идва болидите. Launch control-a...
Но се отплеснахме от темата...та казвах за ограничителя!
Супер съм любопитен!
Нямате ли си друга работа освен да пишете глупости.. на колко бил прекъсвача.. ти да не мислиш че е като на твоя голф прекъсвача.. ? да забива муцуната ?
правиш ли разлика между макс въртящ момент..коня при едисиколко оборота .. и прекъсвач ?
само ще ти кажа ако си взема такова ферари .. и ми удари прекъсвача .. и ми забие муцуната.. ще го върна в завода направо !
та да ти подскажа .. немисля че тези 2-те са с най-добрите мотори в момента
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 42 госта