Размера е 205/45/16 може SilverStone или GoodYear... трябва да видя какви са другите две... новички струват по 300-340 лв. парчето..., а сега нямам възможност да ги дам...
Малко помощ относно закупуване на гуми..??
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко помощ относно закупуване на гуми..??
Случайно някой колега да се занимава със продажба на гуми или да има някой близък познат...става въпрос за втора ръка... защото нови не мога да си позволя..., а искам да сменя две...
Размера е 205/45/16 може SilverStone или GoodYear... трябва да видя какви са другите две... новички струват по 300-340 лв. парчето..., а сега нямам възможност да ги дам...
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами.. все още не съм с ниско... окачване..., защото ходя по доста диви места където спортоното окачване не би ми позволило...
Определено миналото лято... при по голямо натоварване... имаше опиране във калниците..., но това беше при супер екстремни ситуации..
Като търсих миналата година гуми намирах по лесно... 195/45/16, но проблема е, че задните две са на 205/45/16 и ми се иска всички да са с еднакъв размер...
Определено миналото лято... при по голямо натоварване... имаше опиране във калниците..., но това беше при супер екстремни ситуации..
Като търсих миналата година гуми намирах по лесно... 195/45/16, но проблема е, че задните две са на 205/45/16 и ми се иска всички да са с еднакъв размер...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”