Простете, ама много Ви се моля, че трябва да ангажирам вниманието Ви с това, но явно ние си оставаме една от най-добре развитите авто-форумно-спомагателни системи в бг.

Та както някои от вас знаят си купих Хондичка, колата е убава, добре вози. Само че има дребни неизправности, които ми се иска да отстраня. И на които за мое учудване във хонда форума не могат да отговорят.
Та ще се радвам ако пък можете да помогнете.
Благодаря предварително.
1. Как се сваля кората на шофьорската врата на сивик, 6 ген, триврат, японски, 2001. Защото централното нещо заяжда при "палеца" на самата врата и с ръка трудно се заключва и отключва а алармата издъхва и не може да затвори сама, трябва с ключ. Ако можете и да помогнете със схема на централното ще съм задължен, защото не знам къде може да се крие проблема...
По принцип съм свалил guides за сивик, но там не намерих конкретно за това, за това а в интернет намирам само каталози на части.
2. Също така не ми работи настройката на шофьорското огледало по хоризонтала /електрически са огледалата с подгряване конкретно на моя модел, не знам дали при всички е така/. Интересувам се как се сваля капака на огледалото, за да погледна отдолу и да коригирам неизправността.
3. Пропуска ми от някъде уплътнението на шофьорското стъкло и като стои колата при дъжд се стича тънка стрйукта отвътре. Интересувам се дали се сваля уплътнението, което е отгоре за да локализирам проблема и да запуша цепнатината, от където пропуска.
И допълнение - питам та да не потроша нещо.
Капака на огледалото съм се пулил 15 минути и пак не разбрах как се маха, а уплътнението - за него същото упражнение с пуленето и реших, че е някакви твърде силно ангажирано със самото стъкло, за да се поддаде на напъните ми за изваждане...