колата е тъмнночервена-вишнева.
Има някоя и друга драскотина. Как може да се оправи това.
как се оправят драскотини по боята
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
А ония бели точки по боята те с полиране/пастиране могат ли да се оправят?
Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net
Поздрави
ZB
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaio_baio написа:А ония бели точки по боята те с полиране/пастиране могат ли да се оправят?
Поздрави
ZB
пробвай с цветна паста, при мен горе долу свърши работа.......за известно време, и после пак.
- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: как се оправят драскотини по боята
Сега. Ако са големи драскотините нищо не ги оправя . Не става и с лак за нокти щото колата е металик и има надлак и ще се вижда много . Дтарскотините стигнали ли са до металика отдолу ... нема оправия трябва преливка . А ако е само лака засегнат , тогава може с 2000 водна на 3М обаче и после с паста с малко абразив .( за предпочитане на 3М с черна тубичка с червена капачка ) . А ! и тази паста е само за машинно пастиране ейй ! някои да не се мъчи ръчно , нищо няма да направиtipin написа:колата е тъмнночервена-вишнева.
Има някоя и друга драскотина. Как може да се оправи това.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
WS PLATINUM polymer LACK PROTEKTOR!!!!
Обаче все пак върху боята трябва да има лак!?!?Всеки майстор си хвали ваксите с които работи и като им кажа за платинум викат че е менте!!Втора година цапам голфето и пежото на тъста и е зер гут!!!Маха малки и средни драскотини,лятото изкарва по 4 месеца.Колата ми е бяла и е много тегава поддръжката,преди цапах с костенурка обаче
все пак силикона е за жените,а тефлона за тигани и за колите
Чакам покана за омлет върху капака,бирата е от мен Beer

- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе човек! Колата ти е бяла , много ясно че с ВС Платинум ще стане ама металика ... стигнала ли е драскотината до металика под лака , няма оправия само с преливка се оправя инче квото и да я правиш личи си . От няколко години насам , боядисвам нововнос коли, които после отиват по автосалоните. Ако ставаше с WS Platinum ... щях да съм без работавеселин написа:WS PLATINUM polymer LACK PROTEKTOR!!!!Обаче все пак върху боята трябва да има лак!?!?Всеки майстор си хвали ваксите с които работи и като им кажа за платинум викат че е менте!!Втора година цапам голфето и пежото на тъста и е зер гут!!!Маха малки и средни драскотини,лятото изкарва по 4 месеца.Колата ми е бяла и е много тегава поддръжката,преди цапах с костенурка обаче
все пак силикона е за жените,а тефлона за тигани и за колите
Чакам покана за омлет върху капака,бирата е от мен Beer

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”