Как най-лесно мога да променя звука на колата?
Искам леко да го променя. Не търся нещо екстремно, не искам да стане колата 200+ конски сили, нито да шуми много!
Искам само звукът ЛЕКО да стане с повече бас, тих да е както преди, но малко по дебел. Не знам как по-точно да опиша това, което търся, но в край на крайщата вярвам, че всички различават приятното от неприятното и затова няма нужда още да обяснявам.
Със спортен филтър става? С друг ауспух? Пипат по двигателя? Моля обяснете ми!
Благодаря предварително!

Как най-лесно мога да променя звука на колата?
- spokoen
- Автомобил:
- Двигател:
boi4eto написа:Това е младоста,предпочитам колата ми да звучи колкото се може по-леко.
Колега явно не обърна достатъчно внимание на първия пост!
Казах "да звучи колкото може по-леко, но малко с повече бас". Няма как с думи да го обясня по-точно! Не искам да вдига шум, искам малко по-агресивно да речем да звучи!
-
- Автомобил:
- Двигател:
spokoen написа:boi4eto написа:Това е младоста,предпочитам колата ми да звучи колкото се може по-леко.
Колега явно не обърна достатъчно внимание на първия пост!
Казах "да звучи колкото може по-леко, но малко с повече бас". Няма как с думи да го обясня по-точно! Не искам да вдига шум, искам малко по-агресивно да речем да звучи!
по-агресивно да речем да звучи.За мен агресивно означава силно.
- spokoen
- Автомобил:
- Двигател:
Повтарям още веднъж! Не искам силно да звучи! Искам звукът й да излъчва респект! Изчерпих фантазията ми вече, за да ти опиша какво търся
Дайте предложения моля!
Едит: има ли как да пробвам филтъра и звука, който вади или просто ако не ти хареса търсиш на кого да го продадеш?
Колата ми е нафта, това играе ли роля?

Дайте предложения моля!
Едит: има ли как да пробвам филтъра и звука, който вади или просто ако не ти хареса търсиш на кого да го продадеш?
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
spokoen написа:Повтарям още веднъж! Не искам силно да звучи! Искам звукът й да излъчва респект! Изчерпих фантазията ми вече, за да ти опиша какво търся![]()
Дайте предложения моля!
Човека иска басово, агресивно тракане, не разбрахте ли????
Все едно джудже блъска с чук.
BTW Това е и решението, слагаш едно джудже да блъска с чук, много агресивно ще стане, и едно да свири на контрабас, така ще е по-басово.

- hatebur
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX
Veso101 написа:spokoen написа:Повтарям още веднъж! Не искам силно да звучи! Искам звукът й да излъчва респект! Изчерпих фантазията ми вече, за да ти опиша какво търся![]()
Дайте предложения моля!
Човека иска басово, агресивно тракане, не разбрахте ли????
Все едно джудже блъска с чук.
BTW Това е и решението, слагаш едно джудже да блъска с чук, много агресивно ще стане, и едно да свири на контрабас, така ще е по-басово.
Айдеее Дядо Коледа остана без джуджета.А Снежанка няма ли начин да я включите и нея

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”