Цена на Малоя Креста = ?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Цена на Малоя Креста = ?
А бе магазина, от които си взимах Малоите
нещо ме базикат - нямаме твоя размер ( 185/65 R14) ама ще ти ги вземем по поръчка ние работим с Руди ( верно е от там ми ги "дадоха) .....даи някакво капаро, че си сериозен.. добре де колко ще са.....амиииии малко над 100 маи са..... лесно де .....ще стане ясно..... затовам питам ( офф много ми се събра) някои купувал ли е наскоро.... а ако е от Пловдив - и от къде.....
да си сверя часовника малко, че то, даже и пак да звъня в Руди не е ясно как се харчат - от там ми казваха една цена аз ги взех на друга......( летните)
-
pipi_to
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Купих си Maloya Cresta 220 в Пловдив отляво на сладкарница неделя на бул. 6-ти "септември". Пиша ви това щото по едно време имаше търсене на такива зимни гуми, но в Пловдив нямаше. 165/80/13 ми излязоха 77лв/бр. със поставянето и 1,6г гаранция. Има и други размери но не съм питал за цената. Дата на партидата 40 седмица 2006г.
Цитат от jonhard от форума на Нисан.
Re: Цена на Малоя Креста = ?
juve написа:А бе магазина, от които си взимах Малоитенещо ме базикат - нямаме твоя размер ( 185/65 R14) ама ще ти ги вземем по поръчка ние работим с Руди ( верно е от там ми ги "дадоха) .....даи някакво капаро, че си сериозен.. добре де колко ще са.....амиииии малко над 100 маи са..... лесно де .....ще стане ясно..... затовам питам ( офф много ми се събра) някои купувал ли е наскоро.... а ако е от Пловдив - и от къде.....
да си сверя часовника малко, че то, даже и пак да звъня в Руди не е ясно как се харчат - от там ми казваха една цена аз ги взех на друга......( летните)
в събота бях при Руди. дава крайните цени , които са в гумаджийниците. 175/70/13 малоя 84 лв, а дебика 75 лв. за твоя размер трябва да са малко по-скъпи
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
SLO написа:Хубави гуми и на срвнително ниски цени има на 4ти км. веднага след ХААС от същата страна посока Пазарджик.Има всевъзможни марки и размери.Не се сещам само как се казваше магазина.
Братче, че са хубави гумите там съм съгласен, но като казваш и на добри цени...
А, да! АутоПрофи беше фирмата.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Maloya Primato е страшна гума ...какви за ви впечатленията за Kresta
шумна ли е?
остава ли мека на студа?
шумна ли е?
остава ли мека на студа?
Последна промяна от kokobul на Пон 19 ное 2007 14:35, променено общо 1 път.
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Цена на Малоя Креста = ?
juve написа:А бе магазина, от които си взимах Малоитенещо ме базикат - нямаме твоя размер ( 185/65 R14) ама ще ти ги вземем по поръчка ние работим с Руди ( верно е от там ми ги "дадоха) .....даи някакво капаро, че си сериозен.. добре де колко ще са.....амиииии малко над 100 маи са..... лесно де .....ще стане ясно..... затовам питам ( офф много ми се събра) някои купувал ли е наскоро.... а ако е от Пловдив - и от къде.....
http://www.rudy96.com/pricelist/pricelist_bg.htm
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”