Ратола България
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Подробности не мога да кажа от личен опит.
Преди време в Дир-а имаше тема за тях (форум ЧР), в която почти никой не каза добра дума за тях. Говореше се за много интриганство (централния офис) и неспазване на поети обещания за трудово възнаграждение. Но това беше преди около 2 години.
Прави ми впечетление, че нон-стоп пускат обяви за работа, а категорично не е, защото се разрастват като брой персонал. Явно има много голямо текучество.... ако някой друг знае по-подробно да споделя.
Преди време в Дир-а имаше тема за тях (форум ЧР), в която почти никой не каза добра дума за тях. Говореше се за много интриганство (централния офис) и неспазване на поети обещания за трудово възнаграждение. Но това беше преди около 2 години.
Прави ми впечетление, че нон-стоп пускат обяви за работа, а категорично не е, защото се разрастват като брой персонал. Явно има много голямо текучество.... ако някой друг знае по-подробно да споделя.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nero написа:благодаря на всички за отговорите, темата в дира е намерих и прочетох и наистина там няма хубава дума казана за тях. положението е ясно-имат категоричен отказ от моя страна!
Батка вьв всяко стадо си има мьрша и дори в това стадо мьршата да преобладава аз познавам няколко свесни и много стабилни момчета а смея и да твьрдя че са много добри специалисти вьв работата която вьршат.
хаиде да се замислим колко от нас са се докосвали до чисто нови автомобили а комоли да са ремонтирали нещо .дори и те като офицялен представител на някакви кореици и те се сбльскват с липсата на информация и софтуер .хората които познавам за положения труд получават многодобро заплащане .
И те като теб са видяли темата в нета и те са се смяли .за нещата от "КУХНЯТА"почети никои не говори .
аз не ги защитавам
илиика нали знаеш оня лаф ;
те като кажат че сестра ти е курва иди разправяи после че намаш сестра
и между другото имаш предложение за работа ли ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”