Чудя се какво да правя голфчето - става дума за голфче единичка, беше доста поизгнило и братовчед ми каза да му го дам да го кара и ще го оправи. Дадох го, но той го оправи до половината - изкърпи го, но след това му мина ентусиазма и го заряза. Сега разни хора, които случайно минават ме питат продавам ли го и вече почнах да се чудя. Принципно надали бих изнаглял дотам да му искам много пари - мисля си 300-тина лева. Някак си ми е странно, че ме питат, защото е видно че за да го докарат в движение ще им трябват поне още толкоз за боя, а отгоре на това и всякакви нови части, за които те само биха могли да предполагат.
Втория вариант е да викна някоя от тея фирми дето изкупуват коли - ужким минимално занимаване от моя страна.
Третия вариант е да го разкостя сам - доколкото знам могат да му се вземат доста по-добри пари, ако се предаде купето чисто от разни стъкларии, тапицерии и т.н. Лошото е че за тоя вариант не намирам информация в нета. Някой ако знае пункт, който изкупува коли в този вид - да казва (особенно ако е в района на Бъкстон, Борово, Красно Село)

Бракуване, продажба или...?!?
Абе аз нямам против да го продам, ама големи пари няма как да му искам. Въпорса е че не мога да разбера мотивите на купувача - колата в момента е изкърпена и трябва тепърва да се боядисва (там шкурене, китване), отделно че си има изгнили местенца. Според мен на колата и трябват поне 1000 лева да заприлича на нещо.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Както каза и колегата Stefan има и маниаци които ще ти я вземат за 300-400лв. Но нали знаеш че има два вида будали - едните ти ги търсиш другите сами те намират
Както са казали хората-за всеки влак си има пътници 

Последна промяна от snupeca на Чет 09 окт 2008 9:08, променено общо 1 път.
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”