Смених скоро бензиновата помпа с някаква квадае колкото да мога да паля зимата на бензин. Тя е сменяна от предния собственик с такава от Ауди и не можах да намеря нормална цедка за дъното на кутията. Старата цедка беше ужасна и мисля, че е допринесла доста за смъртта на помпата. Купих метална мрежа за филтър, сложих и мисля, че се справих повече от прилично, но май съмнението, че цедката е много гъста ще се окаже вярно. Когато колата е на място не гасне, но когато тръгна ... на всеки 200м гасне и трябва да чакам да качи налягането за да запали пак. Мисля, че по този начин съвсем скоро ще убия и тая помпа.
Въпросът ми е: От какво да направя прилична цедка за помпата, че да не влизат мръсотиите от резервоара?
Гледах оригинални цедки на други помпи - найлонови са май, но не смея просто да купя каква да е найлонова цедка или мрежа, защото се опасявам, че може да се разтвори от бензина и да оцапаме положението. От металните, които намерих, всички са много едри, с изключение на тази, която съм сложил ...
Помагайте, че сутрин вече е под нулата(даже и да запали на газ, ще е след мнооооого въртене) и ако убия и тая помпа, няма да го преживея