Здравейте приятели, току що ми се обадиха с предолижение да продам колата. Пича ми дава 2000 лева. Става въпрос за Голф 2 91 година. Мотора е 1.6 PN. Ето снимка на колата
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1085982
много си я обичам направо не знам какво да правя. Сега има да правя гражданска, акомулатор и гуми да купувам, а ако я продам тези пари мога да вложа за друга кола. Много искам Венто но там отиваме на други пари. Та въпроса ми е, да продам ли колата и до пролетта да събера 3000 лева и каква по голяма кола мога да взема за тези пари VW естествено?
Мерси предварително

Да продам ли голфа?
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
~~~~~ написа:lowrider написа:Как каква кола - сеат толедо разбира се,на цена е около тази на голф 2,а предлага комфорта на венто,очарован съм даже от тази кола
Отвън е леко квадратна, а вътре още повече. Не те ли дразнят дръжките на вратите?
човек 30литра газ софия-шумен при прилична стъпка - нищо не ме дразни в тая кола

Сега вече сериозно,комфортът в сравнение с Голф 2 е на лице,доста по-удобна е за каране,по-меко вози (незнам защо),по-тиха е,единственото,което ме дразни в толедото е, че голфът ми е 1.8 карб 90 и я прави луда и щастлива тая сеатка 2Е 2.0и 8в 115.Но както казах за дълъг път е доста по-удобна от лагерницата,ама пък тая кола няма душа за мене,както и венто,джета.Друго си е Г2

а дизайънт никак не е лош,в сравнение с г2 не е много квадратна

- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Абе ти луд ли си - извинявай, че така реагирам - ама при положение , че имаш един от най - успешните Г2 - като двигател , свикнал си вече с него и му знаеш кътните зъби - да вземеш да го продадеш и да търсиш кола с хиляди неизвестни по нея - и за нея трябва сума ти пари да хвърлиш - разсъждавам според своя мироглед - в крайна сметка , парите и акъла са си твоите 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”