Какво ще направи КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Какво ще направи КАТ

Мнениеот lyubobg » Вто 02 окт 2007 9:48

Днес 1 олигофрен ме изпревари по кофти начин - дотук нищо лошо, после спира на светофара, светва зелено и той прави десен завой
и с мръсна газ минава по пешеходната пътека, а пешеходците отскочиха настрани и в тоя момент адски се издразних, защото и аз съм бил в тази ситуация на пешеходец и звъннах на КАТ - казах номер на колата, модел и цвят, записаха си всичко, питаха ме и мен как се казвам и казаха че ще поемат случая :shock

Дали ще направят наистина нещо :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 02 окт 2007 9:48

не
няма как да направят щом не са били там на място да го спрат

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 02 окт 2007 9:49

не

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 02 окт 2007 9:49

а може и да направат, ЗАЩО да не ?

но е малко вероятно

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 02 окт 2007 9:50

щаото така казва закона

Потребителски аватар
B12Gold
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот B12Gold » Вто 02 окт 2007 10:00

Мен ме блъска кола и този бяга , викам КАТ. Те, като разбраха, че имам КАСКО и не му помня на онзи целия номер, казаха и ида до КАТ да си взема някакъв протокол за щета и да се оправям с КАСКОТО. Не си мръднаха пръста да го търсят и да идват ......... БГ КАТ :kiss my ass

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 02 окт 2007 10:07

Pichaga написа:щаото така казва закона

a в германия това работи
да сигнализираш за кретен по телефона
и ооо как работи :)
набиват мо го яко
ама тук -дуки

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Вто 02 окт 2007 10:34

Абсолютно нищо няма да направят. Лично пред мен на едно кръстовище некав с Мерцедес мина като бърз влак малка гара през една жена. Катаджийте на 50метра по-надолу се направиха, че нищо не е станало. А тоя с Мерцедеса спира и почва да се кара на жената защо е миналата пред колата, след като за пешеходци било зелено, а за колите червено. Не знам какъв беше този, но катаджийте нищо не направиха. Добре, че някакви цигани се притекоха на помощ на жената. Чак тогава катаджийте се отзоваха, но на помощ на водача на Мерцедеса. Това, което видях се случи на едно кръстовище на Герена!

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Вто 02 окт 2007 12:24

1 стара мъдрост - повече овце, повече вълци ...
при първа възможност човек трябва да се оплаква, иначе няма да се оправим ... :roll:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 02 окт 2007 13:47

B12Gold написа:Мен ме блъска кола и този бяга , викам КАТ. Те, като разбраха, че имам КАСКО и не му помня на онзи целия номер, казаха и ида до КАТ да си взема някакъв протокол за щета и да се оправям с КАСКОТО. Не си мръднаха пръста да го търсят и да идват ......... БГ КАТ :kiss my ass

или нещо послъгваш или не си съвсем точен!!!!!!
при сигнал за автопроизшествие КАТ винаги идва!!!!Телефонния разговор се записва при оперативния и ако ти откажат да дойдат да обслужат местопроизшествието(па макари с един неизвестен извършител) ще изгорят като факли,ако подадеш жалба.....
Дали ще търсят Извършителят или не вече те си решават,ноооооо...за да ти направят протокол трябва точно описание на ситуацията на местопроизшествието....идват и то безотказно....дори за едно счупено огледало и един мигач....лично съм го проверил!!!!!

Потребителски аватар
jivotarae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jivotarae » Вто 02 окт 2007 14:24

Нищо няма да се случи.
Още по-малко в положителна посока.

П.П. Нали знаеш какво не се връща?

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Вто 02 окт 2007 14:49

joker написа:
B12Gold написа:Мен ме блъска кола и този бяга , викам КАТ. Те, като разбраха, че имам КАСКО и не му помня на онзи целия номер, казаха и ида до КАТ да си взема някакъв протокол за щета и да се оправям с КАСКОТО. Не си мръднаха пръста да го търсят и да идват ......... БГ КАТ :kiss my ass

при сигнал за автопроизшествие КАТ винаги идва!!!!Телефонния разговор се записва при оперативния и ако ти откажат да дойдат да обслужат местопроизшествието(па макари с един неизвестен извършител) ще изгорят като факли,ако подадеш жалба.....
Дали ще търсят Извършителят или не вече те си решават,ноооооо...за да ти направят протокол трябва точно описание на ситуацията на местопроизшествието....идват и то безотказно....дори за едно счупено огледало и един мигач....лично съм го проверил!!!!!

Когато на паркинг беше ударена колата ми въобще не се отзоваха и айде аз ходих да обяснявам. Така, че не винаги се отзовават!!!

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 02 окт 2007 14:52

joker написа:

не си прав, за паркинг щети не идват

Потребителски аватар
jivotarae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jivotarae » Вто 02 окт 2007 15:11

не си прав, за паркинг щети не идват[/quote]

Идват.
Преди няколко месеца местния идиот за порен път хвърляше буркани от балкона си. И моята кола+на брат ми+на един съсед бяха сред поредните жертви.Няма да описвам колко тел.бяха навъртяни до ПОЛИЦИЯТА.
Пратиха двама пешаци,които ни успохоиха че няма смисъл да се вълнуваме и т.н.(лошото е,че бяха прави)
Повикахме застрахователи на място и на мен за драскотина от 2-3см ми платиха 97 стабилни БГ лева.
Кинтите ги взех с голямо удоволствие,като се има впредвид колко листа писах в районното.Лошото е,че няма никва реакция от страна на ЗАКОНА до ден днешен,и всичко си продължава така,както си е било!

П.П.Сори,че е отплеснах

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Вто 02 окт 2007 15:26

аз не че съм фен на кат ма не мога да отрека, че онзи ден на едно кръстовище на бул. България един наш колега с голф 4 се направи на тарикат и изпревари 50 коли и застана пред тях почти на средата на кръстовището за да тръгне първи като светне зелено, но за негово нещастие от ляво идваше линейка и той затрудни преминаването й. Веднага отнякъде изтича един полицай и на средата на кръстовището му взе всички документи и му каза като светне зелено да отбие.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”