АКТОВЕ
- gogata66
- Автомобил:
- Двигател:
АКТОВЕ
За какво са ви написали най глупавия акт
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наи-глупавият акт ми писаха преди 2-3 месеца.
Точно се бях ударил и на следващия ден трееше да ходя до магазина да купя 1 чувал теракол че прайхме ремонт.
Нарочно не си взех документите и CD-to ( ако щете вярвайте но това ми е първия път в който не си взимам документите с мен)
Та така не взех споменатите по горе неща, щото нямам джобове и да мога да мъкна чувалчето до нас.
Магазина е на има няма 500 метра.
Купих си теракола вращам се и буквално на 10 метра от блока ми куки...
Като ме видяха урарена кола и веднага ме спряха.
Опитах се да им обясня, казах им че живея ей в този блок до нас и че за 30 секунди сма отарчал и ще ги донеса тез документи, ама кел файда......
На всичко отгоре ми писаха 2 акта, единия без документи на колата, другия без документи за самоличност...

Точно се бях ударил и на следващия ден трееше да ходя до магазина да купя 1 чувал теракол че прайхме ремонт.
Нарочно не си взех документите и CD-to ( ако щете вярвайте но това ми е първия път в който не си взимам документите с мен)
Та така не взех споменатите по горе неща, щото нямам джобове и да мога да мъкна чувалчето до нас.
Магазина е на има няма 500 метра.
Купих си теракола вращам се и буквално на 10 метра от блока ми куки...
Като ме видяха урарена кола и веднага ме спряха.
Опитах се да им обясня, казах им че живея ей в този блок до нас и че за 30 секунди сма отарчал и ще ги донеса тез документи, ама кел файда......
На всичко отгоре ми писаха 2 акта, единия без документи на колата, другия без документи за самоличност...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”