Някой ползвал ли е този нов продукт на застрахователна компания Бул Инс?
Значи накратко ще ви обясня какво включва- плащащ си застраховката ГО и допълнително за 10 лв /само вижда ми се нещо съмнително евтино / ти правят автокаско срещу кражба за стойност на автомобила до 10 000 лв по шваке каталог и само срещу още 5 лв ти правят застраховка злополука на местата в автомобила.
Изисква се обаче маркировка на автомобила която излиза към 50 лева.
Много изгодно изглежда наистина но не ви ли се струва нещо съмнителна цялата работа защото е подозрително евтино??
Някой ползвал ли е подобна комбинирана полица и може ли да даде мнение?
Също ако има някой който се занимава със застраховане или работи в Бул Инс ще съм и много благодарен да разясни дали всичко не е някаква уловка или наистина е промоция /но искренно без да забравя клаузички от договора /
Благодаря предварително

Застраховка ГО + Автокаско против кражба в Бул Инс??
Аз си застраховах колата при дилър , който прави застраховки на няколко застрахователни компании , и имах желанието да застраховам в Бул Инс , но човека ми препоръча друга компания. Тази другата компания трябваше да ми изплати щета тази година и съм доволен , дори ме търсиха за да си взема парите ( дилърчето де).
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
значи правиш ГО на кола която струва 7000лв +10 лв за опция "кражба"miro82 написа:Тук не става дума за пълно автокаско а за смесен продукт ГО+автокаско против кражба. И премията против кражба излиза САМО 15лв. Необходима е и маркировка от 50лв

и ти гепят колата и ще вземеш от ЗК 7000лв

п.с. все едно да чакаш от умрял писмо

10лв=7000лв

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
imedarov написа:На една от семейните коли вече две години ползвам този продукт.
Изводите са два:
1. Щом вече две години значи не е нов просукт
2. Щом колата си е при нас значи е добър продукта
За каква кола го използваш този продукт и наистина ли става и за по скъпи коли да речем моята е Голф 4 98г. която карам по рядко и ми трябва каско само срещу кражба. В момента имам пълно и колата е оценена на 8500 лв.
Наистина ли няма измама??
-
- Автомобил:
- Двигател:
През последните две години за колата ми, оценена съответно за 8000 и 7500 лв. съм сключвал договори с "Бул Инс", за същата комбинирана застраховка. Сумите които заплатих само за клаузата "Кражба" бяха 8 и 7.50 лв., като допълнително се плащаше около 20-тина лева за смяна на стикерите. Колата ми през тези години никой не я е пипал, независимо че я гарирам пред блока или на най-удобната ми улица, когато ходя с нея по страната.
Моля, колегата който изрази мнение, че ако ми откраднат колата ще чакам "от умрял писмо" да даде повече яснота за аргументите си, защото с мнението си е напът да ми развали съня. Досега сключеният писмен договор, упражняваният от държавата застрахователен надзори и факта, че застрахователните компании са на лицензионен режим ми бяха достатъчни, за спокойствието ми. Благодаря.
Моля, колегата който изрази мнение, че ако ми откраднат колата ще чакам "от умрял писмо" да даде повече яснота за аргументите си, защото с мнението си е напът да ми развали съня. Досега сключеният писмен договор, упражняваният от държавата застрахователен надзори и факта, че застрахователните компании са на лицензионен режим ми бяха достатъчни, за спокойствието ми. Благодаря.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”