Здравейте,
биж желал да получа Вашата правна помощ отностно полицейска саморазправа, която ме споходи днес. Служител на Столична Полиция каращ личния си автомобил след като ме засече на столичен булеварт и ме принуди да спра, след което ме удари и започва да рита автомобила ми и ме заплашва след като уж сам го бил засекал. Че кой в София не засича, а и той беше в нарушение след като искаше да влезе в моята лента от пърна маркировка -островче, кадето е забранено преминаването на автомобили. Започва да ме заплашва със служебното си положение и успях да му запиша номера на личния му автомобил, като имах свидетел на всичко това - жена ми. Искам да Ви попитам към кого мога да се обърна отностно тази вандалска проява от страна на въпросния служител на МВР, който беше със служебна униформа?

Питане до юристите и колегите шофьори за полицейска саморазп
отговор
мерси на всички за вашите мнения. понеже това ми се случва за първи път и не знаех как да реагирам. аман от тази полицейска държава. даже този вандал ми записа и номера на колата, сигурно ще търси после саморазправа ...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: отговор
opiten написа:мерси на всички за вашите мнения. понеже това ми се случва за първи път и не знаех как да реагирам. аман от тази полицейска държава. даже този вандал ми записа и номера на колата, сигурно ще търси после саморазправа ...
тогава е хубаво да подадеш жалбата преди неговата....
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:сети се и аз свидетел + жена ти още някой
Аз бях там ДО колата ти.
Лично съм свидетел на този вандализъм
Последна промяна от Adnan на Пет 23 ное 2007 11:47, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: До Vizor
opiten написа:а той за какво може да пусне жалба?
за същото само че против теб.. всичко може да каже.. че си го ритал бил и всичко останало.. такива копеленца са много мръсни... за това бегай да пускаш ...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: До Vizor
opiten написа:а той за какво може да пусне жалба?
За нищо, освен ако не си го набил, напсувал, и т.н. Теоретично може да пише много неща, ама не ми се вярва да има толкоз акъл. Пускай жалбата по-скоро. Отгоре пишеш до Военно-окръжна прокуратура град София
Жалба
от твоите имена ЕГН и лк, постоянен адрес
Описание на случката - къде, кога и как се е случила.
Моля за Вашето своевременно съдействие. Можеш да напишеш какъв стрес ти е причинил и т.н., т.е. до поукрасиш малко. Че си изпитал страх за личната си сигурност и то от човек, представител на органите на реда, които трябва да я защитават и т.н. абе да изглежда страшно.
Успех.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”