Здравейте,
Интересно ми е дали екипажа на Приста оил ,си кара ЕVO-то(Митсубиши Лансер Ево 9) с масло ПРИСТА????Вие какво мислите по въпроса?Благодаря за отговорите.

Екипажа на Приста оил
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз съм се возил в това мицубуши
Маслото, което се сипва в него се сменя доста често - след всяко състезание или по-често и е специално, състезателно за турбо мотори.
За евотата и бензинът е специален за турбо мотори и е по 10 евро литъра
Обаче доста други бегачки, като тази на Вилхелм Кънчев, който също е в отбора на ОМВ карат със ОМВ100, като се слага и малко добавка за по-малко детонации.

Маслото, което се сипва в него се сменя доста често - след всяко състезание или по-често и е специално, състезателно за турбо мотори.
Nadya_ написа:хаха, а дали екипажа на OMV Ясен и Дилян Попови си карат евото с OMV super 100
За евотата и бензинът е специален за турбо мотори и е по 10 евро литъра

Обаче доста други бегачки, като тази на Вилхелм Кънчев, който също е в отбора на ОМВ карат със ОМВ100, като се слага и малко добавка за по-малко детонации.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
asentm написа:момци как ще наливат приста бре ...
рекламата няма нищо общо с истината ...незнаете ли
ами не е точно така...

Тази година, доколкото знам са използвали някакво ново естерно масло на Приста Ойл, произведено специално за спортни автомобили
..Иначе наистина не е задължително нещата да са свързани
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Nadya_ написа:asentm написа:момци как ще наливат приста бре ...
рекламата няма нищо общо с истината ...незнаете ли
ами не е точно така...![]()
Тази година, доколкото знам са използвали някакво ново естерно масло на Приста Ойл, произведено специално за спортни автомобили
..Иначе наистина не е задължително нещата да са свързани
наде, недей така, че ме насълзи ... колата струва над 200 евро, подръжката на мотора е заводска ... т.е. те ти казват всичко какво и как .... незнам дали знаеш, но в някои от колите има памет и когато изохкаш в завода че нещо се е строшило и да го поправят те ти казват ...пич едиколко си пъти си качвал над примерно 9 000 оборота ... давай пара иначе не пипаме
така и с маслото ...наистина го използват, ама да смазват пантите

- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
asentm написа:наде, недей така, че ме насълзи ... колата струва над 200 евро, подръжката на мотора е заводска ... т.е. те ти казват всичко какво и как .... незнам дали знаеш, но в някои от колите има памет и когато изохкаш в завода че нещо се е строшило и да го поправят те ти казват ...пич едиколко си пъти си качвал над примерно 9 000 оборота ... давай пара иначе не пипаме
така и с маслото ...наистина го използват, ама да смазват пантите
Казвам "до колкото знам", не твърдя, че 100% е така
Нека кажат механиците на Крум..

Никой не може да е убеден какви консумативи се ползват, докато не влезе в бокса, въпреки че реално и ти си прав...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”