Продавача ми каза: САМО ДОГОВОРА....от скоро било така....някой има ли актуално инфо....
сори за спама

Последно кво да превеждам за кат?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преведох всичко което дойде с колата. Без сервизната книжка.
За кола от германско искаха договора ( преведен ) и задължително документ, че колата е купено на твое име от продавача там на място.
Имах страшен проблем. Имаше липса в историята на колата първия собственик не беше направил договор с човека от който аз закупих колата. И от КАТ се заядоха страшно чак колата ми седя един ден запечатана там
. Звънене по ДЕ правене на нови договори факсове бях побелял и остарял за 1 ден.
Но това беше началото на февруари, когато дори и в КАТ не знаеха какво трябва да се прави.
Офф. Шефа на КАТ дойде при мене и ми вика, вие джамбази смотани вече ня митница да бутате по 10 ЕУРО и да ви минава номера. Сега сте в мой ръце
. В документа за ТУФ имаше надпис GT с големи букви той гледа гледа вика.
- Няма да ме излъжете това е кола свалена от писта някаква GT бегачкова серия ( да пукна ако не го е казал това ) 1.9 ТДИ бегачкова серия
1995 г.
Тогава бях на ръба на плача от смеха който ме изби за момент.
За кола от германско искаха договора ( преведен ) и задължително документ, че колата е купено на твое име от продавача там на място.
Имах страшен проблем. Имаше липса в историята на колата първия собственик не беше направил договор с човека от който аз закупих колата. И от КАТ се заядоха страшно чак колата ми седя един ден запечатана там

Но това беше началото на февруари, когато дори и в КАТ не знаеха какво трябва да се прави.
Офф. Шефа на КАТ дойде при мене и ми вика, вие джамбази смотани вече ня митница да бутате по 10 ЕУРО и да ви минава номера. Сега сте в мой ръце

- Няма да ме излъжете това е кола свалена от писта някаква GT бегачкова серия ( да пукна ако не го е казал това ) 1.9 ТДИ бегачкова серия

Тогава бях на ръба на плача от смеха който ме изби за момент.
Последна промяна от Adnan на Пон 26 ное 2007 15:05, променено общо 1 път.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”