Искам да ви се оплача... Днес с "радост" установих, че съм поредната жертва на среднощен пиянски вандализъм!
Паркирах си половерчето вчера на редовното място в близост (30-40 метра) от блока където живея.
Днес сутринта станах за работа и на излизане към 10:30 заварих чуден подарък на предната седалка - ПАВЕ!

В другият край на улицата, моя съседка осъмна със същият подарък. Счупени са само тези две коли. Разбира се никой нищо не е видял/разбрал и тн. В махалата няма конкуренция за парк места, а и всички ми познават колата. Никой не би посмял да се изгаври имайки в предвид риска за здравето който носи. От возилото не липсва абсолютно нищо. Не е пипнат нито касетофона, нито безбройните джунджурии които са в купето. Просто си имам едно ръбато наказателно паве.
Отне ми повече от 6 часа да ходя по полиции, застрахователи, огледи, стъклари и маркировки. Загубих си целият ден залудо...
Най-искрено пожелавам на злосторникът да му изсъхнат ръчичките и да се радва, че не съм го сгащил защото това павенце щях да му го натъпкам в дупенцето след като съм му счупил всички пръстчета!