SLR
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SLR
И малко да вметна не на място: У наше село вече има един SLR /май е 2 или 3-ия в БГ/
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Няма къде другаде да се похваля освен тук :) - СЕЗОН ВТО
niksisoft написа:И малко да вметна не на място: У наше село вече има един SLR /май е 2 или 3-ия в БГ/
Кога станаха толкова бе аз само за 1 знам а ти вече за 3-ти говориш
По повод SLR-a
ХА по повод SLR-а вчера карам по Ал.малинов от Дружба към Младост и гледам пред мен един SLR същия като на снимката с номер С 9911 ТХ
. Брех баси колата баси чудото. Красота думи нямам. Обаче на прав и празен път туй чудо се движи с 40км. Викам си "сигурно мутрата вътре говори по телефона си" изпреварвам бавно и оглеждам красотата на Немското автомобилостроене и вътре какво да видя, една екстремно дебела мазна и дърта леля налапала волана и навряла я бастун я нещо друго отзад - пилотира . Направо щях да се блъсна в мантинелата като видях това. Егати колко е несправедлива съдбата. тая сигурно е продала я нивата на баба си в Симеоново я някаква друга реституция я гони и бам в SLR-а . Е хора пожелавам всекиму такова чудо да има под гъза си (SLR-а имам впредвид не лелята)
))
P.S. Има и хора дето заради SLR-а си хващат и такива лели ама това е друга тема
)

P.S. Има и хора дето заради SLR-а си хващат и такива лели ама това е друга тема

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Ми к,во да ви кажа по въпроса с имането и немането на пари SLR S FERRARI A8 Порше и т.нПричини много-мутрафонска ложа,чалга,педерастия, реституция,сива икономика,чужда мафия,наркотици,корупция и много рядко честен труд...Темата е банална Мен лично ме кефи като видя мацки или тинейжъри да ги карат тия коли само и само заради ВИЖТЕ МЕ КОЙ СЪМ АЗ!!!,а не могат да направят нито успоредно нито перпендикулярно паркиране и само правят мазало по пътищата-затриват невинни деца,съпруги и съпрузи и хич не им пука-мама и тати ше ме отърват от затвора-абе лайняна работа 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи по-нагоре съм писал че не е СЛР а SL65AMG поне така пише отзад. Интересното е че 65АМГ е 12-так и е 6++ коне, а този за който говоря е V8 и е 580 к.с. - така че може да е някакъв мелез. Познавам собственика и не мога да си представя защо има такива несъответствия между Ургиналното 65АМГ и това. Иначе е яко вратите се отварят нагоре има 6 /шест/ тръби отзад и т.н. А само какъв звук вади /като от ЗИЛ/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”