Така историята се започна от миналата седмица още. Карам си аз миналата седмица по Патриарха и изведнъж някъв бус без мигач без да се огледа изскача пред колата следва изкъртване на педала на спирачката и яко свирене !!! Дебила се спира пред мене и се чуди кво става. Теглих му една майна и тръгнах. Добре ама не свършва до тук. Преди 2 дена на светофара на Отец Паисий и Христо Ботев съм си се престройл за направо. Един бакшиш се нарежда в лентата за на дясно. Става зелено и бакшиша от лентата за на дясно без мигач направи ляв завой . Е такъв кретен не бях виждал. Както и да е и тоя го преглътнах. И снощи вече чашата преля !!! Седим на светофара пред нас на един приятел с баничарката. (това на Славянска и Отец Паисий светофара). Става З Е Л Е Н О тръгваме ние и в тоя момент някво BMW минава на Ч Е Р В Е Н О и ни нацепва яко Слизаме да се разправяме и на мене вече до такава степен ми кипна и едва се сдържах да не му вкарам един юмрук. Извадих си телефона и звъннах на чичковците полицаи без да се разправям много много. Ония кретен нещастен си мънка под носа и се оправдава ама чашата вече беше преляла !!! Незнам докога ще продължава това, но аман вече от идиоти по пътищата! Който иска да се трепе да се трепе. Не е нужно да трепят и нас деебиш
Е че BMW-нцата си си минават на червено, незнаете ли.Все пак карат баварец, пък то ко все мишоци Няма оправия всеки минава където и както си иска, като стане сакатлъка се вайка ама файда няма.Не само бмв-тата минават на червено, всеки който си мисли, че ще успее да премине преди да светне червено е потенциален "убиец".
Затова аз си спирам дори още като светне жълто, отзаде верно понякога свирят, защото съм можел да мина, но по добре да остана на светофара още минутка, отколкото да остана на това кръстовище завинаги
pacoboy написа:Затова аз си спирам дори още като светне жълто, отзаде верно понякога свирят, защото съм можел да мина, но по добре да остана на светофара още минутка, отколкото да остана на това кръстовище завинаги
nadasdi написа:Това е положението, трябва един Хамър отвсякъде с тръби и икони на всички възможни светци
Има резон в думите за хамъра.
Вчера на Цариградско беше станала верижна катастрофа с 4-5 коли... познайте каква беше последната . Беше белия хамър лимyзина.. направо ми стана жал за човечецът пред него.. колата му от купе беше станала на хечбек... а на хамъра само му бяха изпопадали пластмасите отпред.
Народа е изтрещял и оглупял тотално Карам по 50-100 км градско и какво да ти кажа...намалих скороста и се оглеждам на всяко кръстовище като под обстрел...това е положението - камикадзета МНОГО