Ебати джигитите ....

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Ебати джигитите ....

Мнениеот napster » Нед 02 дек 2007 8:09

Така историята се започна от миналата седмица още. Карам си аз миналата седмица по Патриарха и изведнъж някъв бус без мигач без да се огледа изскача пред колата :shock следва изкъртване на педала на спирачката и яко свирене !!! :evil: Дебила се спира пред мене и се чуди кво става. Теглих му една майна и тръгнах. Добре ама не свършва до тук. Преди 2 дена на светофара на Отец Паисий и Христо Ботев съм си се престройл за направо. Един бакшиш се нарежда в лентата за на дясно. Става зелено и бакшиша от лентата за на дясно без мигач направи ляв завой :shock :shock :shock . Е такъв кретен не бях виждал. Както и да е и тоя го преглътнах. И снощи вече чашата преля !!! Седим на светофара пред нас на един приятел с баничарката. (това на Славянска и Отец Паисий светофара). Става З Е Л Е Н О тръгваме ние и в тоя момент някво BMW минава на Ч Е Р В Е Н О и ни нацепва яко :? :evil: Слизаме да се разправяме и на мене вече до такава степен ми кипна и едва се сдържах да не му вкарам един юмрук. Извадих си телефона и звъннах на чичковците полицаи без да се разправям много много. Ония кретен нещастен си мънка под носа и се оправдава ама чашата вече беше преляла !!! Незнам докога ще продължава това, но аман вече от идиоти по пътищата! Който иска да се трепе да се трепе. Не е нужно да трепят и нас деебиш :evil:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 02 дек 2007 8:11

:!: :!: :!: очите на 4 това е спасението ..няма път с предимство няма червено ...бавно и гледаш

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Нед 02 дек 2007 8:39

Tyan написа::!: :!: :!: очите на 4 това е спасението ..няма път с предимство няма червено ...бавно и гледаш

Това е ясно, 2ма гледахме и пак ни халосаха. Просто е време да се поохладят малко страстите

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 02 дек 2007 9:13

Това е положението, трябва един Хамър отвсякъде с тръби и икони на всички възможни светци

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Нед 02 дек 2007 9:30

Е че BMW-нцата си си минават на червено, незнаете ли.Все пак карат баварец, пък то ко все мишоци :evil:
Няма оправия всеки минава където и както си иска, като стане сакатлъка се вайка ама файда няма.Не само бмв-тата минават на червено, всеки който си мисли, че ще успее да премине преди да светне червено е потенциален "убиец".
Затова аз си спирам дори още като светне жълто, отзаде верно понякога свирят, защото съм можел да мина, но по добре да остана на светофара още минутка, отколкото да остана на това кръстовище завинаги :!:

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Нед 02 дек 2007 10:53

pacoboy написа:Затова аз си спирам дори още като светне жълто, отзаде верно понякога свирят, защото съм можел да мина, но по добре да остана на светофара още минутка, отколкото да остана на това кръстовище завинаги :!:

Много точно и добре казано. БРАВО :!: :!: :!:
:012: :да:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 02 дек 2007 11:02

nadasdi написа:Това е положението, трябва един Хамър отвсякъде с тръби и икони на всички възможни светци

Има резон в думите за хамъра.
Вчера на Цариградско беше станала верижна катастрофа с 4-5 коли... познайте каква беше последната mhihi. Беше белия хамър лимyзина.. направо ми стана жал за човечецът пред него.. колата му от купе беше станала на хечбек... а на хамъра само му бяха изпопадали пластмасите отпред.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 02 дек 2007 11:15

Ето още един надъхам състезател, но с Хамър :arrow:

Изображение

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 02 дек 2007 11:26

изглежда зле, но човека го извадиха в съзнание. Трябва да му се отдаде заслуженото, не всеки може да се изрежи така зверски

Потребителски аватар
liuboo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liuboo » Нед 02 дек 2007 12:17

Tyan написа::!: :!: :!: очите на 4 това е спасението ..няма път с предимство няма червено ...бавно и гледаш
На същото мнение съм,все гледам другия какво ще прави без значение аз ли съм тои ли е....

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Нед 02 дек 2007 12:20

napster написа:

Това е ясно, 2ма гледахме и пак ни халосаха. Просто е време да се поохладят малко страстите

:да:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 02 дек 2007 13:53

spam
Нали знаеш защо джигитите не минават на зеленно mhihi mhihi mhihi

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Нед 02 дек 2007 18:26

kaiser666 написа:spam
Нали знаеш защо джигитите не минават на зеленно mhihi mhihi mhihi

:lol:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

луди

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Нед 02 дек 2007 18:42

Народа е изтрещял и оглупял тотално :screwy
Карам по 50-100 км градско и какво да ти кажа...намалих скороста и се оглеждам на всяко кръстовище като под обстрел...това е положението - камикадзета МНОГО :a boi de

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 02 дек 2007 19:02

:wink: И на мене крачето ми е на спирачката :lol: , очетата на 10 :wink: иначе няма как :cry:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”