Вчера значи си излизам харабийската

сутринта и почвам да паля баничарката - известната вече 1.9Д на Пежо ..... всичко свети , цъка , върти яко - не ще ! Свалям му кората , помпя нафта - чак преля и ме оля - не ще ..... гледам за мехурчета нещо , въздух да не би да е глътнала - а бе даже не пуква веднъж ! Започвам да изреждам родословното й дърво ..Жан-Пиер , Франсоа , маиките им и цялата им рода до 9 коляно .... еми не помага ..а температурата е 4 градуса - топло .... питам в сервиза

там ми казват : ти нали знаеш Дебил Гей от вица какво казал , като имало бензин и ток в колата - айде да излезем всички и пак да влезем и ще тръгне .... демек откачай акумулатора ...все едно баничарка от 2002 - 3 може да има компот за ресет ( за дизела говоря ) ...ама зор - правя го - не .... И тогава ме закача шефа с едно 2.5ТДИ и ме помъква ...ама макар Пловдив да не е София , хич не е далавера да те влачат без спирачки и без хидрявлика ..... пискам аз и шефа вика: а бе я включи на 5 та и ще те повлача по околовръстното и да видим ... и ме повлича като куцо пиле домат .... от Хаас 60 до митницата почти през околовръстното ... по едно време му викам а бе да не му стане нещо на това , я да видим какво ще стане ....давам контакт - ха то вече е почти на 60 градуса тъпото - от сгъстяване на въздуха се помислило , че е компресор за въздух и загряло даже ..... и после вече стана интересното - връткам - пали като барут и то всеки път - топла , студена ...както дойде .... Не искам да нарушавам правилата на форума , ама верно френската кола е като френската жена

Ако някой има идея след като се е посмял да каже , че диагнозата е различна ( няма да споменавам 2 те диагнози от сервизи , които получих междувременно - 1 за компресия и една за сваляне на помпа

)
п.с по последни данни имобилайзера е невинен ....
а бе ...посмейте се от сърце за празника на студента

)