Прибирам се сега и гледам 2 писма за мене. Отварям ги и кво да видя 2 призовки от КАТ. Лошото е че не мога да се сетя за едната каква е работата защото по това време ми се струва че бях в едно задръстване на Орлов Мост. Може ли да е заради абитурентката дето се беше показала през шибедаха. За другото брат ми ще си каже защото по това време не бях в София даже.
Интересното е че на първото на гърба има написани с химикал рег. номер на кола, имана на някакъв човек и ЕГН-то му, а от горе пише "пр 4хх" - какво по дяволите е това.
Призовка от КАТ
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ходи изобщо,
аз бях пуснал такава тема за призовката от КАТ и клипа който ми пуснаха там
Ако не отидеш нищо немогат да ти направят, а ако отидеш ще ти вземат документите
и ще те накарат да признаеш че си карал ти или някои друг.
Аз на твое място не бих отишъл
Няма да направя една грешка два пъти.
аз бях пуснал такава тема за призовката от КАТ и клипа който ми пуснаха там

Ако не отидеш нищо немогат да ти направят, а ако отидеш ще ти вземат документите
и ще те накарат да признаеш че си карал ти или някои друг.
Аз на твое място не бих отишъл

Няма да направя една грешка два пъти.

Re: Призовка от КАТ
niksi написа:а от горе пише "пр 4хх" - какво по дяволите е това.
Премия = 400 кинта

сега сериозно дали да отидеш без да си се разписал за призовките е въпрос на личен избор
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а те как ще докажат че си я получил.
Трябва да попитаме Пичага, той знае дали е възможно да пишат глоба и да ни глобят без някой да се е подписал,
че я е получил тази призовка:roll:
Че ми става интересно и дали на базата на някой нормативен документ пишат Глоба 100 лв или нарочно.
Моля те Пичага просвети ни
Трябва да попитаме Пичага, той знае дали е възможно да пишат глоба и да ни глобят без някой да се е подписал,
че я е получил тази призовка:roll:
Че ми става интересно и дали на базата на някой нормативен документ пишат Глоба 100 лв или нарочно.
Моля те Пичага просвети ни

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чл. 281. (1) (Изм. и доп. - ДВ, бр. 17 от 2003 г.) Който без
уважителни причини не се яви в местата по чл. 55, ал. 2 и чл. 67, ал. 1, след като е редовно призован, се наказва с глоба до 100 лв.
(2) При повторно неявяване без уважителни причини глобата е в размер от 100 до 200 лв.
Интересното е че наистина писмото не е с обратна разписка и никой никъде не се е подписал, но вероятно ако не отида ще дойде честитка за 100 лв и ще ми пратят пак призовка.
Малко по-късно ще кажа какво е развитието по въпроса.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”