Много живо ме интересува информация за този модел и евентуално колко може да струва. Също така искам да знам колко бройки са произведени и дали някой продава части за него.
Благодаря предварително.
Fiat 131 Abarth Rallye - запитване
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. май не е много голяма сериятана рали модификацията .. с частите ще е мъка голяма .. италианците имат навика да променят страшно много конструкцията на различни агрегати .. има случай на 5-6 модификации годишно .. колата е маняшка .. и ако е на добри пари .. и в добро здраве си заслужава .. след годинки ще има прилична стойност ...
.. другото лошо на повечето спортни модификации на Фиат е че някои тяхни детайли ги разработва Ферари
... и цените са им ..
: ... иначе на поръчка всичко се намира ... Италия е наблизо .. идват бързо .. транспорта и без пари може да се уреди ..
.. иначе колата си жадно зверче .. мин.98 октана хапва .. и до 20лт. можеш да го докараш .. особенно ако си с хоризонталните Вебери ..
.. другото лошо на повечето спортни модификации на Фиат е че някои тяхни детайли ги разработва Ферари

.. иначе колата си жадно зверче .. мин.98 октана хапва .. и до 20лт. можеш да го докараш .. особенно ако си с хоризонталните Вебери ..

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Намерих информацията която ме интересуваше. Въпросната кола е произвеждана само през 1976г. и има само 400бр. от нея направени в света специално за ралита.
Има една в България, която се продава такава, но не искам да ви казвам цената...
:
А в мобиле.де има две такива които се продават, едната е за 27 другата за 28 хиляди евро.
Има една в България, която се продава такава, но не искам да ви казвам цената...

А в мобиле.де има две такива които се продават, едната е за 27 другата за 28 хиляди евро.

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Fiat 131 Abarth Rallye - запитване
vasstop написа:Много живо ме интересува информация за този модел и евентуално колко може да струва. Също така искам да знам колко бройки са произведени и дали някой продава части за него.
Благодаря предварително.
колата не е мирафиори, а си е фиат абарт ,купето е 131 но с 2 врати.Такава имаше в Своге преди време,виждал съм я много пъти,поразпитай ако имаш някой познат от там

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
gas написа:vasstop написа:Много живо ме интересува информация за този модел и евентуално колко може да струва. Също така искам да знам колко бройки са произведени и дали някой продава части за него.
Благодаря предварително.
колата не е мирафиори, а си е фиат абарт ,купето е 131 но с 2 врати.Такава имаше в Своге преди време,виждал съм я много пъти,поразпитай ако имаш някой познат от там
Точно за тази кола от Своге става дума. Колата е на мъжа на братовчедка ми, който почина и тя иска да я продава. Въпроса е какви пари да и иска...
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Аз си мислех че става въпрос за Fiat Ritmo Abarth Rally и в горния си пост за него съм писал.
ПП:Виж в тази тема,май някой е ришил че е негов http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=15985

ПП:Виж в тази тема,май някой е ришил че е негов http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=15985
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това е доста ценна кола и мисля 4е ако намерите на4ин да я обявите в 4ужбина ще вземете добри пари за нея
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”