колеги...тази вечер намерих до поло-то едно малко котенце..сгушено и изнемощяло .. стана ми много жално и го вземах горе...много ми домъчн я за малкия лъв и реших да го приютя за постоянно ...изкъпах го и го подсуших..нахраних го ..дадох му млекце..това, онова..и сега мисля, че е доволен...стои тука сгушен под климатика...и мирува ето снимка да го видите дайте някакви съвети относно гледането на такива малки зверчета
Ох на бати котенцету,евала колега!!! Заведи го задължително на ветеринар да го ваксинира,прегледа и там квото прави. Друго освен да го храниш и да му се радваш няма к'во да правиш
честито за другарчето. дано да е с добър характер. да знаеш - куче се привързва към човек, котката - към къщата. като стане на... ще питам жвна ми на колко месеца... най-добре го или я кастрирай, че иначе може да се видиш в чудо.
Евала ! Научи го къде трябва да ходи до тоалетна, за да си нямаш ядове с чистене . В нещо като малко легенче му слагаш едни ... камъчета, абе продават ги в зоо магазините, оферта си е . И другото дето се сещам, ако ти е жал за тапети и мебели, му сложи едно дърво някъде из къжата да си го дере !