Някои да е виждал SLR-а в София?
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Някои да е виждал SLR-а в София?
Опитвам се да следя за почвата му някъде по улиците,но уви още не съм го засичал. Засякох едно много по интересно нещо, което направо го взех за този Мерцедес и то беше комбинация от SLR и SL, че и пишеше McLaren на него. Такова чудо виждали ли сте?
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zord написа:Да се пробвам ли да хвърля светлина...засега, защото видях, че много го бъркат с SL...на който му се вдигат вратите нагоре
И аз да хвърля малко светлина. Знам за какво говориш /в момента търся снимката/ Возилото е SL65AMG /така пише отзад/, от страни има надпис V8 McLaren. Вратите му се вдигат нагоре. Надявам се скоро да се повозя в него /пък ако може и едно кръгче да врътна още по-добре/
- Bliznak
Pichove, i az imam edn asnimka, no e sneshna pokrai tezi golemi s tova kachestvo...tq e ot telefonche, moga da q mailna na nqkoi koito moje da q kachi i neq, estestveno e ot Vitoshka, predpolagam kudeto i drugite sa vzeti...moje i da sme go snimali ednovremenno:-)Bqh v edna lancia i kato go vidqh reagirah
- Bliznak
Zabravih da kaja i che SL65 im asuvsem raznichni preden i zaden spoiler, da ne govorim za tova che e i V12 biturbo s 612 hp i 1000Nm , koeto razbiva SLR-a po vurtqsht moment. Tazi kola ,koqto e na snimkite e golqm melez...koito neznam dali sa vijdali i samite germanci:-)Kato unikat mi e tova tuk.
а кирилицата къде я забрави?
а кирилицата къде я забрави?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”