Как се става бакшиш ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как се става бакшиш ?
Колеги някой има ли представа как аджеба се става бакшиш ? Рових из интенет,но не можах да намеря инфо. Знам че има курсове в ДАИ,ама не знам какви са точно,каква е цената и някви такива подробности.Психо знам че трябва да се карам и знам какво е.. друго какво трябва,има ли някой запознат с цялата процедура ?
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.dnes.bg/article.php?id=44931 Ето един начин !!! Тва с кръга на шегата !!!
Иначе трябва психо, имаше някакъв изпит за познание на града в който ще работиш, трябва ти кола която да има 4 врати, да не е по стара от еди колко си години и да има еди какъв си обем на багажника. Маи е само това, но не съм сигурен да не те излъжа!!!
Иначе трябва психо, имаше някакъв изпит за познание на града в който ще работиш, трябва ти кола която да има 4 врати, да не е по стара от еди колко си години и да има еди какъв си обем на багажника. Маи е само това, но не съм сигурен да не те излъжа!!!
Последна промяна от rexpitbul на Сря 12 дек 2007 19:01, променено общо 2 пъти.
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Audi_RS* написа:Ам не мога да видя колко струва курса в ДАИ ? За колко време се кара и такива работи.. Иначе кола няма да взимам,аз съм студент и ако взема да изкарам разрешение ще взимам кола под аренда ...
Явяване за психо - 16 лв, ако го издържиш талончето е 4 лв.
Изпит за бакшиш - 15 лв. Ако го издържиш талончето е 4 лв.
Тва е! Прочети наредбите и закона, ако ще се явяваш. Там го има всичко необходимо. И, колеги, не пишете глупости - колите са до 5 г. от първата регистрация - ако искаш да я регистрираш като такси. После можеш да я караш докато направи 10.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някои колеги знаят, че се опитвам да направя бизнес с таксиметровите услуги. Имам 2 коли, едната в момента работи от 1 месец. Таксиметров шофиор трудно се става, а още по-трудно се вадят документи за да е легални всичко. Цифрата е доста голяма.
Най-добре, за да не се впускам в разкази се качи при някои шофиор и си поговорете.
Най-добре, за да не се впускам в разкази се качи при някои шофиор и си поговорете.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”