Тъй като са предвидени 26 години след 2012г в които трябва постепенно да отпаднат всички останали видове книжки,въпросът ми е ще бъдат ли издавани български книжки след 2012г или вече само европейски?И защо са предвидили 26 години за смяната като книжките са валидни по 10 години...
Европейски книжки от 2012г !
Европейски книжки от 2012г !
Здравейте
.Пиша ви от Германия във връзка с въвеждането на една обща европейска шофиорска книжка от 2012г.Предполагам че повечето от вас знаят за какво става дума,но на мен не ми е много ясно как ще функционира това нещо щом няма еднавки правила за движение в различните страни членки и как ще процедират с отнемането на точки и тн.Аз лично в момента съм си с българската книжка и не смятам да я сменям по простата причина че каквото и нарушение да извърша в чужбина(освен алкохол) ми се налага само глоба и не ми се отнемат точки
.
Тъй като са предвидени 26 години след 2012г в които трябва постепенно да отпаднат всички останали видове книжки,въпросът ми е ще бъдат ли издавани български книжки след 2012г или вече само европейски?И защо са предвидили 26 години за смяната като книжките са валидни по 10 години...
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Европейски книжки от 2012г !
indahead написа:...
То ще се чуе ако планират нещо такова от по рано-идваш 2011г сменяш си книжката и до 2021г си си оправил нещата
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”