Гуми Marangoni Zeta Linea ?
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Гуми Marangoni Zeta Linea ?
Някой има ли впечетлиния от тази гума,или изобщо от Marangoni? Защото в гуми.бг 195/50/15 са по 86лв/бр и много се чудя дали да не зема 

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Гуми Marangoni Zeta Linea ?
ооооооо има има и те за мен са много качествени ако не ми вярваш питай колегата gesha_gti той ще ти обясни най добре и повече инфо ако искаш на ЛСbomber написа:Някой има ли впечетлиния от тази гума,или изобщо от Marangoni? Защото в гуми.бг 195/50/15 са по 86лв/бр и много се чудя дали да не зема
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:ооооооо има има и те за мен са много качествени ако не ми вярваш питай колегата gesha_gti той ще ти обясни най добре и повече инфо ако искаш на ЛСbomber написа:Някой има ли впечетлиния от тази гума,или изобщо от Marangoni? Защото в гуми.бг 195/50/15 са по 86лв/бр и много се чудя дали да не зема
Много качествени в кавички а?

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
абе за пилене ставатbomber написа:stoqn_g60 написа:ооооооо има има и те за мен са много качествени ако не ми вярваш питай колегата gesha_gti той ще ти обясни най добре и повече инфо ако искаш на ЛСbomber написа:Някой има ли впечетлиния от тази гума,или изобщо от Marangoni? Защото в гуми.бг 195/50/15 са по 86лв/бр и много се чудя дали да не зема
Много качествени в кавички а?

пп сериозно моя приетел и колега от форума има марангонки от 4 години и е много доволен и в сняг и в кал (а той е с летни с едва забележим грайфер) апа колко пила са видели ...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”