mod edit: Vlad777
е нали той си е сипалda6o_amvr написа:Незнам къде точно да пусна този пост затова реших да му посветя цяла тема.Онзи ден,на Лукойл-а в Младост 4 срещу Бизнес парка един приятел си сипал в колата(Г3 1.5 литра повече газ от колкото му побира газовата 47литра а му побира 42(като в бутилката имаше малко).Той е малко балък и не се е разправял,но аз реших да ви кажа ако минавате от там да не ви прецакат и вас
![]()
![]()
stoqn_g60 написа: е нали той си е сипал![]()
![]()
![]()
![]()
за кво да се разпраа не те разбирам
da6o_amvr написа:stoqn_g60 написа: е нали той си е сипал![]()
![]()
![]()
![]()
Явно ти не си ме разбрал-"сипал" го използвах в смисъл че е заредил колата-това всъщност го е направил бензинджията.Но без значение е кой му е сипал газ няма как да се побере 47 литра в бутилка за 42.Все едно в 5 литрова туба да сипеш 10 литра-надявам се сега вече да съм се изразил по-ясно
stoqn_g60 написа:da6o_amvr написа:stoqn_g60 написа: е нали той си е сипал![]()
![]()
![]()
![]()
Явно ти не си ме разбрал-"сипал" го използвах в смисъл че е заредил колата-това всъщност го е направил бензинджията.Но без значение е кой му е сипал газ няма как да се побере 47 литра в бутилка за 42.Все едно в 5 литрова туба да сипеш 10 литра-надявам се сега вече да съм се изразил по-ясно![]()
![]()
извинявай колега моя е вината
![]()
пп а и също не зареждайте на Шел до Окръжна б-ца там е помияяя и вода
da6o_amvr написа:Незнам къде точно да пусна този пост, затова реших да му посветя цяла тема. Онзи ден, на Лукойл-а в Младост 4 срещу Бизнес парка един приятел си сипал в колата (Г3 1.8 ) 5 литра повече газ от колкото му побира газовата - 47 литра, а му побира 42 (като в бутилката имаше малко). Той е малко балък и не се е разправял, но аз реших да ви кажа ако минавате от там да не ви прецакат и вас
![]()
![]()
mod edit: Vlad777
bimmoby написа:един дядо им дигаше скандал,че са му сипали46л.газ в 40л.бутилка,която според производителя може да събере макс 36л(оставят 4л.за разширение)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта