За Mobile.de, Autoscout24.de и Proauto.bg?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
nikchi
Автомобил:
Двигател:

За Mobile.de, Autoscout24.de и Proauto.bg?

Мнениеот nikchi » Вто 25 дек 2007 10:17

Здравейте и Честита Коледа!

Имам две въпросчета:
1. Как мога да си купя кола директно от Mobile.de или Autoscout24.de?

2. Какви са ви впечатленията от Проауто? Заслужава ли си да се купи кола от тях? Питам, тъй като хората говорят, че тези 150 точки за сигурност не били толкова, а пък гаранцията, която давали била важала само за колите, които са над 20 000 лв.

Реших да сменям Голф-4-ката с Пасат 5.5, който в двата немски сайта се намира на доста прилична цена, докато тук в Българския Мобиле за такъв пасат 2000 година - дизел, например го дават за 18-20 х., като при това масово лъжат, че бил максимум до 100 000 км, което както знаем за дизелите е абсолютна измислица.

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Вто 25 дек 2007 10:20

Само се пази от измами от интернет купуване, доста хора са изгоряли със солидни суми. Иначе така е доста са високи цените на автомобилите в Бг. Лично аз ти препоръчвам от немското мобиле.

nikchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikchi » Вто 25 дек 2007 10:22

И на мен ми харесаха доста офертите в Мобиле.Де, но как става купуването на кола оттам?

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Вто 25 дек 2007 10:54

nikchi написа:И на мен ми харесаха доста офертите в Мобиле.Де, но как става купуването на кола оттам?

Преди време исках да вземам един баварец, но обявата се оказа менте. Добре, че не вързах.Принципно трябва да направиш допитване до собственика на автомобила, да се спазариш за някаква цена и в последствие да се разберете за начина на плащане и докарване на автомобила. Успех с покупката!

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Вто 25 дек 2007 11:13

nikchi написа:И на мен ми харесаха доста офертите в Мобиле.Де, но как става купуването на кола оттам?

Отиваш там и си я купуваш!
Нямаш идея какви дараци има из Германия... просто човек не предполага на какво попада в интернет. Иди, виж, пипни, карай... не се доверявай на псевдо търговците, които по цял ден се чудят на кой патлак да го наврат... (ако ме разбираш)... :oops:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”