Не знам дали става ясно, но шофиора в този случай не е могъл да направи нищо след като е получил инсулт. Не знам дали се ориентирате по снимката, но за тези които не са от Пловдив автобуса прави ляв завой - шофиора пада на волана и автобуса продължава да завива, прескача островчето и се врязва странично в чакащите в насрещното платно коли. Малшанс за тези които са били на втора линия просто. Слава Богу, че е взимал завоя бавно .... щото някой рейсове имат навика да го правят с 50-60 км. на две гуми почти и тогава щеше да ги направи на хармоника поне 10-тина коли.
За щастие Самарата, която първа отнася удара се е оказала доста корава и жената в нея май е почти без наранявания. Не е зле на тези островчета да сложат и едни огради или мантинели. Човек не знае какво може да го връхлети докато си стои мирно и кротко на червено.
А полицията беше супер неадекватна - една кола с двама полицаи. Никой не регулира движението. Както се вижда потока от пл. Съединение масово нахлуваше в насрещното челно за изненада на тези които завиват от тунела. Как не се натресе още някой не знам. А полицейското управление е на 100 м. от там! Пеша да беше тръгнал някой с една палка да въдвори малко ред щеше да стигне за 2 мин. ама не ... аз стоях 30 минути и така и не дойде втора кола!