Някой чувал ли е нещо за гумите MILISTON REVOLUTION 185/65/14 t86
и иматели някакви впечетления и забележки като цена са много добри.
Въпрос за гуми
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
имам същата марка гуми ОТВРАТИТЕЛНИ СА не си взимай такива. криви са ... купих ги от метро 60 лв 175/70/13 и съжалявам защото сега пак нямам гуми ... имаше дандании в еуратек те съответно не ми ги смениха и сега ги карам отзад че за отпред не стават ....
Последна промяна от M4r1qn на Вто 21 юни 2005 21:07, променено общо 1 път.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе не са цвете за мирисане, ама за 60 лв. ко искаш. И все пак по-добре Милестон нови от колкото някъкви маркови стари. На голфа имах такива гуми и спокойно си ги кара1 година, като съм им навъртял 40000км някъде и имат още живот. В интерес на истината имаха по-добро сцепление от Континенталките които сложих след това 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
по-добри от Континентал ???hmmmmIce___Cool написа:Абе не са цвете за мирисане, ама за 60 лв. ко искаш. И все пак по-добре Милестон нови от колкото някъкви маркови стари. На голфа имах такива гуми и спокойно си ги кара1 година, като съм им навъртял 40000км някъде и имат още живот. В интерес на истината имаха по-добро сцепление от Континенталките които сложих след това

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Живота е безценен!!!Спокойно се довери на Мишлен Пилот Екзалто-2 години търкалямbowdown
Точно пък Мишлен никой не бих посъветвал да си вземе, заедно с Гоодиър..............................съотношението цена качество им е трагично...........
На всички тестове за гуми където съм гледал до сега, а не са били един или два......и за летни и за зимни, Мишлен се класират по средата, а цената им е космическа, естествено не казвам че са лоши гуми, но сравнение с Бриджстоун, Пирели, Континентал, определено мога да кажа че са един клас надолу, колкото и смешно да звучи, след като са по-скъпи от тях.

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:Ice___Cool написа:...И все пак по-добре Милестон нови от колкото някъкви маркови стари....
не съм много сигурен в това, вместо милестон за 60, по добре едни добре запазени континенталки или файрстоун за по 30.....
според мен няма нищо по добро от новата гума ВТОРА РЪКА Е НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:ми на мене ми се е случвало гумите ми втора ръка да са по-добри (много по-добри) от нови, които съм си взимал
Аз лично мисля като SSivanov, новото си е ново, особенно за гуми, аз лично си правя сравнението с обувките, по добре обувки за 50-60 лева, ама нови, отколкото маркови за 40, който нови са стрували 120.........но аз съм си такъв, мразя нещо да е използвано преди мен.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”