как бихте постьпили?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
как бихте постьпили?
здравеите ,искам да ви попитам какво мислите за моята ситуация и какво бихте направили на мое място...???
така,купих си бус транспортер Т2 за работа които се оказа пулна развалина,вече смених скоростна кутия сега пук грьмна двигателя,тьпо ми е че сьм загробил парета в него а не мога да си вьрша работата,двигателят е много зле ,пукани глави историй....
за двигател ми искат доста пари по моргите,та се чудя не е ли по добре да си купя напражо един голф ГТД и да взема двигателя тамун ще ми останат частите за моито голфе което е сьщото а и а и мога да сменя салона,нямам акумулатор а вече са доста скьпички...
та жие как бихте постьпили,намерил сум един голф за 1300 лв
така,купих си бус транспортер Т2 за работа които се оказа пулна развалина,вече смених скоростна кутия сега пук грьмна двигателя,тьпо ми е че сьм загробил парета в него а не мога да си вьрша работата,двигателят е много зле ,пукани глави историй....
за двигател ми искат доста пари по моргите,та се чудя не е ли по добре да си купя напражо един голф ГТД и да взема двигателя тамун ще ми останат частите за моито голфе което е сьщото а и а и мога да сменя салона,нямам акумулатор а вече са доста скьпички...
та жие как бихте постьпили,намерил сум един голф за 1300 лв
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:))
Ейййй, абе питай бе човек!
Т2 освен за пътнически и лек багаж, за нищо друго не стават особено ако е боксер, редовия дизел иди дойди.
За яка работа - ивеко, рено, мерцедес, фотд и т.н. това са бусовете!
Т2 освен за пътнически и лек багаж, за нищо друго не стават особено ако е боксер, редовия дизел иди дойди.
За яка работа - ивеко, рено, мерцедес, фотд и т.н. това са бусовете!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа:а пьк един наглец ми вика:аз имам ама 2000 лв кво толкова тои буса ги изкарва за една седмица...
много са нагли мани
а пьк другия 1500 без турбото
Ако тръгнеш да го оправиш няма ли да ти излезе по евтинко.Иначе тва да вземеш само двигателя и частите за голфа не е лошо като идея.Ама сякаш според мен по-добре да го оправиш,ако не излиза много скъпо,щот не се знае на какъв двигател ще попаднеш.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
целият бус е яко Сливнишки(да не се обийда никои),начи всичко е опрвяно с тел грес и псувни,ужас,главата е спукана на 4 места,единия цилндьр е яко надран а коляновият вал има такьв аксиален луфт че чак ми изключваше втора и на новата скорстна кутия..
та понеже тия са били страшни мьрлячи искам да разкарам цялото и да сложа ново така нправих сьс скоростите и са ок
а и освен това ми остават:акумулатор,гуми с ляти джанти,ще сменя и салона на буса и останалото отива за моят голф
при всички положения ще ходя да го гледам с маистора да го чуе,покара....
щот тия са луди по тия морги
та понеже тия са били страшни мьрлячи искам да разкарам цялото и да сложа ново така нправих сьс скоростите и са ок
а и освен това ми остават:акумулатор,гуми с ляти джанти,ще сменя и салона на буса и останалото отива за моят голф
при всички положения ще ходя да го гледам с маистора да го чуе,покара....
Последна промяна от Matematiks на Съб 29 дек 2007 22:31, променено общо 1 път.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа:целият бус е яко Сливнишки(да не се обийда никои),начи всичко е опрвяно с тел грес и псувни,ужас,главата е спукана на 4 места,единия цилндьр е яко надран а коляновият вал има такьв аксиален луфт че чак ми изклиучваше втора и на новата скорстна кутия..
та понеже тия са били страшни мурлячи искам да разкарам цялото и да сложа ножо така нправих сус скоростите и са ок
а и освен това ми остават:акумолатор,гуми с ляти джанти,ще сменя и салона на буса и останалото отива за моят голф
при всички пологения ще ходя да го гледам с маистора да го чуе,покара....
Щом е тъй взимай голфа

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- BlueDragon
- Автомобил:
- Двигател:
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
От една барака та на друга.И маистора ти не може ли да прецени какво да прави с двигателя-или става за ремонт или не.И ако мислиш да си вършиш работа с него по добре си направи ремонт на двигателя,да знаеш,че няма да те подведе и ще сменяш само дребни работи за напред.Този двигател и буса за работа из града и ако го пазиш са супер.
А и ми е много интересно как ги карате тези коли и с какви документи.Купе еди какво си двигател друг,как ги регистрирате идея си нямам.
А и ми е много интересно как ги карате тези коли и с какви документи.Купе еди какво си двигател друг,как ги регистрирате идея си нямам.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
sashoskiora написа:От една барака та на друга.И маистора ти не може ли да прецени какво да прави с двигателя-или става за ремонт или не.И ако мислиш да си вършиш работа с него по добре си направи ремонт на двигателя,да знаеш,че няма да те подведе и ще сменяш само дребни работи за напред.Този двигател и буса за работа из града и ако го пазиш са супер.
Ако смени двигателя,автомобила си е вечно негов

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”