Нова година без емблема

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Нова година без емблема

Мнениеот megalodon » Вто 01 яну 2008 17:47

Честита нова година на всички.
Снощи отивам да празнувам на едно купонче на "Черковна" и понеже много закъснях отидох с пасатора. Спрях го там в една от преките между блокчетата и бързо се запътих към мероприятието. Иху аху ала бала, напих се подобаващо. Към 4 викам на гаджето ае да си ходим и хванахме едно такси, което ни закара вкъщи вместо за 7-8 лв. за 12 (нищо че ми искаше 15) ...
Както и да е, отплеснах се. Отивам пред малко да си прибера колата и гледам .... Емблемата ми отпред я няма. Теглих една псувня на тоя дето я е взел, прокълнах го, да му изсъхнат ръцете и си се прибрах в нас. Сложих си нова от една стара решетка и готово.

Та се замислих ... аджеба какво излиза.. по-добре да бях запалил колата на половин бутилка уиски и да се прибера... Изобщо... Нямам думи..

Честита нова година пак на всички.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 01 яну 2008 18:03

Стига де ! Леко си минал ..... можеше да е оповърщана, засипана с пиратки или издрана по най - добрите Софийски канони за паркиране на чуждо и необозначено място ;) Даже трябва да черпиш :wink: А за пиене и каране - като уцелиш някой пиян , ще разбереш че това е една радикална грешка ...... не се лъжи за 12 , 15 или 150 лева ... :!:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 01 яну 2008 19:28

Ела имам малко кит ще я оставим така без емблема :)

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Вто 01 яну 2008 19:46

ей, верно преди си мислех да я правя без емблема, ама свърши вече, сложих си от старата маска една. Мерси все пак :)

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 01 яну 2008 19:53

Тъпанари.

А по-добре че не си се качил да караш пиян. Не си заслужава. На 25-ти се прибирам вечерта към София и преди Перник виждам обърнат Fiat Punto. Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина :evil: Та тоя малоумника ако се беше обърнал в града дали нямаше да загине някой случаен човек :?:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Вто 01 яну 2008 21:40

CRX Racing написа:Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина

На мен не ми е проблем да карам пил, а околните трезви малоумници. :twisted: плюс ултракорумпираните полицаи.
И до момента май има държави където може да караш пил, стига да не предизвикаш катастрофа, че става много гадно. :roll:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Re: Нова година без емблема

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 01 яну 2008 22:31

megalodon написа:Честита нова година на всички.
Снощи отивам да празнувам на едно купонче на "Черковна" и понеже много закъснях отидох с пасатора. Спрях го там в една от преките между блокчетата и бързо се запътих към мероприятието. Иху аху ала бала, напих се подобаващо. Към 4 викам на гаджето ае да си ходим и хванахме едно такси, което ни закара вкъщи вместо за 7-8 лв. за 12 (нищо че ми искаше 15) ...
Както и да е, отплеснах се. Отивам пред малко да си прибера колата и гледам .... Емблемата ми отпред я няма. Теглих една псувня на тоя дето я е взел, прокълнах го, да му изсъхнат ръцете и си се прибрах в нас. Сложих си нова от една стара решетка и готово.

Та се замислих ... аджеба какво излиза.. по-добре да бях запалил колата на половин бутилка уиски и да се прибера... Изобщо... Нямам думи..

Честита нова година пак на всички.
гадно почна нова година за теб колега ма поне е емблема нали . тва все пак не оправдава постъпката абе пиянски изторияяя кво да ти кажа тва в бг е нормално

пп аз съм на 4ерковна в ресторанта ли беше :roll:

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ллл

Мнениеот XIKS » Вто 01 яну 2008 22:35

здраве колега :)

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Нова година без емблема

Мнениеот megalodon » Вто 01 яну 2008 22:50

stoqn_g60 написа:

пп аз съм на 4ерковна в ресторанта ли беше :roll:

не, на последния етаж на една къща до магазина за парфюми :)
Докато си слагах другата емблема се израдвах, че поне културно са ми я свили, можеше да я изкурубят и да ми счупят щипките...
Абе здраве да е, верно :)

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пет 04 яну 2008 13:41

По-добре, че не си тръгнал да караш пиян, защото много по-голяма беля можеше да стане! Иначе с такива боклуци няма оправия, ако го хванеш с един чук през пръстите и така...

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Пет 04 яну 2008 19:23

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
CRX Racing написа:Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина

На мен не ми е проблем да карам пил, а околните трезви малоумници. :twisted: плюс ултракорумпираните полицаи.
И до момента май има държави където може да караш пил, стига да не предизвикаш катастрофа, че става много гадно. :roll:

колега не отричам че няко хора на 2 ракии дори карат по добре от резвен малоумник, но въпроса е колко реална е самооценката на всеки за да прецени дали става да кара безопасно пил, никой пиян не се качва с цел да направи катастрофа, въпроса е че няко мн надеценяват възможностите си

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 04 яну 2008 19:35

Имам оригинална емблема.. по големичка е мисля че е точно от пасат..
ако искаш ще я видя и ако е точния размер имаш подарък от мене :)

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Пет 04 яну 2008 20:18

megalodon написа:ама свърши вече, сложих си от старата маска една. Мерси все пак :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”