Честита нова година на всички.
Снощи отивам да празнувам на едно купонче на "Черковна" и понеже много закъснях отидох с пасатора. Спрях го там в една от преките между блокчетата и бързо се запътих към мероприятието. Иху аху ала бала, напих се подобаващо. Към 4 викам на гаджето ае да си ходим и хванахме едно такси, което ни закара вкъщи вместо за 7-8 лв. за 12 (нищо че ми искаше 15) ...
Както и да е, отплеснах се. Отивам пред малко да си прибера колата и гледам .... Емблемата ми отпред я няма. Теглих една псувня на тоя дето я е взел, прокълнах го, да му изсъхнат ръцете и си се прибрах в нас. Сложих си нова от една стара решетка и готово.
Та се замислих ... аджеба какво излиза.. по-добре да бях запалил колата на половин бутилка уиски и да се прибера... Изобщо... Нямам думи..
Честита нова година пак на всички.

Нова година без емблема
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Стига де ! Леко си минал ..... можеше да е оповърщана, засипана с пиратки или издрана по най - добрите Софийски канони за паркиране на чуждо и необозначено място
Даже трябва да черпиш
А за пиене и каране - като уцелиш някой пиян , ще разбереш че това е една радикална грешка ...... не се лъжи за 12 , 15 или 150 лева ... 

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Тъпанари.
А по-добре че не си се качил да караш пиян. Не си заслужава. На 25-ти се прибирам вечерта към София и преди Перник виждам обърнат Fiat Punto. Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина
Та тоя малоумника ако се беше обърнал в града дали нямаше да загине някой случаен човек 
А по-добре че не си се качил да караш пиян. Не си заслужава. На 25-ти се прибирам вечерта към София и преди Перник виждам обърнат Fiat Punto. Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина

CRX Racing написа:Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина
На мен не ми е проблем да карам пил, а околните трезви малоумници.

И до момента май има държави където може да караш пил, стига да не предизвикаш катастрофа, че става много гадно.

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: Нова година без емблема
гадно почна нова година за теб колега ма поне е емблема нали . тва все пак не оправдава постъпката абе пиянски изторияяя кво да ти кажа тва в бг е нормалноmegalodon написа:Честита нова година на всички.
Снощи отивам да празнувам на едно купонче на "Черковна" и понеже много закъснях отидох с пасатора. Спрях го там в една от преките между блокчетата и бързо се запътих към мероприятието. Иху аху ала бала, напих се подобаващо. Към 4 викам на гаджето ае да си ходим и хванахме едно такси, което ни закара вкъщи вместо за 7-8 лв. за 12 (нищо че ми искаше 15) ...
Както и да е, отплеснах се. Отивам пред малко да си прибера колата и гледам .... Емблемата ми отпред я няма. Теглих една псувня на тоя дето я е взел, прокълнах го, да му изсъхнат ръцете и си се прибрах в нас. Сложих си нова от една стара решетка и готово.
Та се замислих ... аджеба какво излиза.. по-добре да бях запалил колата на половин бутилка уиски и да се прибера... Изобщо... Нямам думи..
Честита нова година пак на всички.
пп аз съм на 4ерковна в ресторанта ли беше

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ллл
здраве колега 

- megalodon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нова година без емблема
stoqn_g60 написа:
пп аз съм на 4ерковна в ресторанта ли беше
не, на последния етаж на една къща до магазина за парфюми

Докато си слагах другата емблема се израдвах, че поне културно са ми я свили, можеше да я изкурубят и да ми счупят щипките...
Абе здраве да е, верно

- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:CRX Racing написа:Спирам веднага и докато стигна до колата изтръпнах. Спряха и други коли, отваряме вратата с 300 зора и нашия си излиза пиян като мотика без драскотина
На мен не ми е проблем да карам пил, а околните трезви малоумници.плюс ултракорумпираните полицаи.
И до момента май има държави където може да караш пил, стига да не предизвикаш катастрофа, че става много гадно.
колега не отричам че няко хора на 2 ракии дори карат по добре от резвен малоумник, но въпроса е колко реална е самооценката на всеки за да прецени дали става да кара безопасно пил, никой пиян не се качва с цел да направи катастрофа, въпроса е че няко мн надеценяват възможностите си
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”