Сирена-Проблем

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Сирена-Проблем

Мнениеот Lepoev » Сря 16 яну 2008 13:47

Искам да попитам някой който така разбира от алармени системи ,та проблема в моята аларма е че от време на време не свири или свири по-друг начин??
От какво може да се дължи?Аз предполагам,че е от батерията,но дали?

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сирена-Проблем

Мнениеот sashobas » Сря 16 яну 2008 14:10

Meти написа:Искам да попитам някой който така разбира от алармени системи ,та проблема в моята аларма е че от време на време не свири или свири по-друг начин??
От какво може да се дължи?Аз предполагам,че е от батерията,но дали?
и аз имам същия проблем и спорем мен е от влага вътре и замръзва.На моменти почти не се чува.Преди два дни беше по топло и беше по добре.

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Чет 17 яну 2008 9:51

Не знам каква ти е сирената но сегашните ги правят от едното нищо, аз ги купувам по 4-5лв. представяй си как са направени. Малко влага да влезе и се прецакват , не е задължително за постоянно де ама понякога не тръгват изобщо.

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пет 18 яну 2008 0:52

Моята аларма е една от първите 1993 година поне тогава баща ми купи Жигулата,а може да е и 1992 година абе старичка е алармата,но Сирената като мих двигателя и се беше намокрила и не работеше после като исъхна си проработи,после почна сутрин да не работи вечер след като съм я карал колата работи разглобих я и видех,че проблема е от една акумолаторна батерия купих нова и я преместих отпред до тромбите на клаксуна да се чува по-добре и от няколко дни нещо не свири като хората смисал пак свири,но с различен звук.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”