Въпрос относно средно и задно гърне

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
MomoRacing
Автомобил:
Двигател:

Въпрос относно средно и задно гърне

Мнениеот MomoRacing » Чет 06 мар 2008 13:33

Вчера ми се скъса гърнето (карам голф 1 гти 1,8 мотор) и ми казаха, че е по добре направо да го сменя защото и средното и задното били в лошо състояние и правенето им било само фърляне на пари! Та имам въпрос ако някой може да ми предложи какво гърне да си сложа или да ми предложи конкретна марка и да ми каже каква е разликата, ще съм много благодарен, защото нямам никаква представа какво се гледа на едно добро гърне и от какво зависи качеството му. А и искам да издава хубъв звук и от какво зависи звукът му само от краиното гърне или ... :) Благодаря ви предварително колеги защото знам, че ще има кой да даде една рака с малко инфо ! :)

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Чет 06 мар 2008 13:36

ето ти един сайт http://www.aspo-bg.com/ не са им лоши продуктите. За звука...аз лично уважавам тишината :D

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 06 мар 2008 14:07

по карловско шосе веднага след като спуснеш надлеза при ален мак в ляво има едни момчета които се занимават само с това - доста хора са доволни от техните услоги!

Потребителски аватар
MomoRacing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MomoRacing » Чет 06 мар 2008 14:13

Благодаря за предложението, но ако може и нещо с представителство и в Пловдив ще е добре или тази марка каде предлагат и в Пловдив ауспуси ?

Потребителски аватар
MomoRacing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MomoRacing » Чет 06 мар 2008 23:11

:( Дайте предложения за някви гърнета, че трябва да го сменям, че немога да си ползвам колата, че бръмчи като Ферари :) (Ако може да ми преповъчате и някакъв крайник или крайно гърне с хубъв звук ще е перфектно)

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 06 мар 2008 23:17

nero написа:по карловско шосе веднага след като спуснеш надлеза при ален мак в ляво има едни момчета които се занимават само с това - доста хора са доволни от техните услоги!

тук има всичко което ти трябва!

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Чет 06 мар 2008 23:29

MomoRacing, във всеки сайт, от този тип, има "контакти". Цъкни там и виж къде се намират в Пловдив! Мястото, което ти е посочил nero, също е в Пловдив. По коматевско шосе има много още - кои добри, кои не...

За тези на карловско и аз чувам добри думи.

Потребителски аватар
MomoRacing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MomoRacing » Пет 07 мар 2008 16:41

Благодаря ви за съвета отидох там и го направиха добре и гаранция дават ! Дадах 260 лв ама хубаво крайно и средно гърне и крайник си сложих така, че не мисля, че са ми взели много ! Благодаря пак на колегите за съвета !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”