Опитаха се да откраднат и моето Поло :(
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опитаха се да откраднат и моето Поло :(
За съжаление без малко и аз да пострадам от набезите на автоджамбазите. Ето какво ми се случи днес - по принцип всеки делничен ден прибирам колата около 17:20-17:30 часа. Така стана и днес - тъкмо бях пред гаража и щях да го отварям, когато разбрах, че трябва отново да изляза спешно с колата. Часа беше точно 17:18 - погледнах си телефона, понеже звънеше. Та излязах аз с колата и се прибрах след близо час - 18:35. Спирам аз пред гаража - врата му беше октрехната. Зачудих се, слязох от колата и влязох в него. Катинара го нямаше, а ламарината която стои пред него и е като импровизирана дръжка бе изкривена във форма на полуелипса - разбрах, че някой вероятно с лост е разбил катинара. Влизам в гаража - всичко си беше на мястото, независимо, че има ценни вещи, които и сам човек може да вземе със себе си и да спечели някой лев като ги препродаде да кажем. Зачудих се защо им е трябвало да разбиват гаража, при условие, че не са взели нищо. Единственото нещо което го е нямало вътре е колата. Не можех да повярвам, че са посмяли да го направят по време, когато е що-годе светло навън. И при условие, че на паркинга пред блока спират доста по-скъпи коли от моята - новичко Mercedes-че 320, една Е класа от 2003г, BMW X3, Peugeot 307 SW, 206 RC, нова Корса а от седмица насам и чисто новичка Тойота Аурис и т.н.. Горе долу тези коли стоят и в съседните гаражи. Реших още утре да и направя автокаско - проверих за условията при двама познати, занимаващи се с такава дейност - на ДЗИ и Булинс. След като им обясних какво е станало и двамата ми казаха, че е направено за колата. След това говорих и с един приятел, който има връзки в Полицията - от няколко месеца има такава банда в нашия град. Онзи ден от гараж са задигнали и Фолксваген Бора. Така, че внимавайте. И дано господ пази моето Поло 

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Баща ми на лозето няколко пъти му разбиваха така катинари и то си станя ясно че колкото и пари да дава за катинари все ги чупят. Та измастори от винкел една преграда над катинара. Тя покрива плътно катинара от горе така че както и да го завъртиш с лост там неможе да бръкнеш! Е и ваденето след като го отключиш си искам малко чалъм де, ама малка жертва с огледа на постигнатия ефект!
А за каскато, то си е задължително, май малкото утре някой ще ти надере колата докато си наработа или некой леавак ще паркира в теб... ГО не покрива всичко възможно.
А за каскато, то си е задължително, май малкото утре някой ще ти надере колата докато си наработа или некой леавак ще паркира в теб... ГО не покрива всичко възможно.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”