Koлеги знам,че ще ми се разсърдите,ама ми се налага щото тия у Опел форума никои не ебават да пишат .... та въпроса ми е .... един колега си зема ония ден OPEL OMEGA 2.0 16v 98г EcoTec e двигателчето с 136 кончета бъкана с екстри ... абе убава е колата ..... и та много го дразни,че борд-компа му е на италиянски .... къде ли не я кара секи го лъже,че струвало безбожно скъпо едно такова сменяне и почти невъзможно ..... някой то вас колеги случайно да знае къде или как ( пред блока например) да си го смени тоя език
П.П Още един път съжалявам ,ама съм много разочаровам от тоя Опел форум колеги .....
дам, моя борд е на френски казаха ми че могат да ми го смнят с какъвто език искам (английски, немски, италянски някой то тези) в оторизиран сервиз (в Пловдив е Опел Стефанов например)
цената беше нещо от сорта на 15, 20 лева.
тряя ти tech препрограмира са борд-а с дадения код ... които е за автомобила ти и всичко си е Ок ... раотата е че тряя да отидеш някаде кадето имат TECH и тряя дадеш някаде около 24 лв .. представителства на опел примерно ... 2-3 клика и един код и всичко е 6...