Срока ми изтича на 15.03.2008 демек скоро. Издадена е от МВР Кърджали.
Много не искам да си пускам отпуска да ходя да си подновявам там, има ли начин всичката процедура да стане тук в София?
Ако няма начин за колко време я подновяваха пустата да знам за колко време ще отсъствам ?

Изтичане на срок на шофьорска книжка
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Adnan написа:boi4eto написа:... подадеш снимка и медицинско,
Снимка ок, медицинско това го бях забравил, че го искат.
Медицинско можеш да си направиш и в София. След това ти трябва един ден да си подадеш документите и един ден да си вземеш новата книжка. Срока е 30 дни за нормална поръчка, 10дни за бърза, и мисля че 3 - за експресна
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа:Adnan написа:boi4eto написа:... подадеш снимка и медицинско,
Снимка ок, медицинско това го бях забравил, че го искат.
Медицинско можеш да си направиш и в София. След това ти трябва един ден да си подадеш документите и един ден да си вземеш новата книжка. Срока е 30 дни за нормална поръчка, 10дни за бърза, и мисля че 3 - за експресна
Експресна за книжки вече няма колега, има нормална и бърза

Аз преди две седмици ходих до Хасково да подам документите и сега трябва да ходя да си взема новата книжка
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Winner25 написа: Срока е 30 дни за нормална поръчка, 10дни за бърза, и мисля че 3 - за експресна
Значи трябва да сметна 30 дни преди да изтече да ида да пусна док. за новата ? Ще ми вземат ли старата още при подаване на документите, или ще ми дадат някакво парче хартия с срок на гоност докато взема новата ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега.
На скоро и аз си вадих нова книжка поради изтичане срока на старата.
Можеш да си спестиш ходенето на Кърджали, ако там имаш роднина, който има време и желание да ти свърши работата.
За целта си правиш пълномощно да те представляват пред органите на КАТ за подмяната на книжката.
Изпращаш си по куриер нотариално заверената бланка + пълномощното за новите документи и си готов.
След това отиваш само за вземането на документите, когато така или иначе трябва да върнеш изтичащата книжка + талона.
Ако си много кът с времето може да ти вземат новата книжка и талон като са готови и да върнат старите.
На скоро и аз си вадих нова книжка поради изтичане срока на старата.
Можеш да си спестиш ходенето на Кърджали, ако там имаш роднина, който има време и желание да ти свърши работата.
За целта си правиш пълномощно да те представляват пред органите на КАТ за подмяната на книжката.
Изпращаш си по куриер нотариално заверената бланка + пълномощното за новите документи и си готов.
След това отиваш само за вземането на документите, когато така или иначе трябва да върнеш изтичащата книжка + талона.
Ако си много кът с времето може да ти вземат новата книжка и талон като са готови и да върнат старите.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Психо не се минава, само по кабинетите там. Вътрешни болести, очен, хирург и незнам кви беха другите. Те се подписват без проблеми.
Друга е хавата, ако си ползваш книжката по предназначение, т.е ако се качиш да караш камион.
Тогава искат вече към книжката някакво психосвидетелство, което се презаверява през 2 или 3 години. Ма това ти го искат само ако се качиш на камион, не ти влияе при смяна на документа.
Друга е хавата, ако си ползваш книжката по предназначение, т.е ако се качиш да караш камион.
Тогава искат вече към книжката някакво психосвидетелство, което се презаверява през 2 или 3 години. Ма това ти го искат само ако се качиш на камион, не ти влияе при смяна на документа.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”