Как да проверя антирадар за улавяне на сигнал ??/
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
Как да проверя антирадар за улавяне на сигнал ??/
намерих един антирадар КуадраТек 2 и си бачка нормално обаче още не знам дали улавя сигнал ??? въпроса ми е как да го тествам в домашни условия ??? какъв сигнал наподобява този на радара ??????
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Как да проверя антирадар за улавяне на сигнал ??/
hristov_GL написа:намерих един антирадар КуадраТек 2 и си бачка нормално обаче още не знам дали улавя сигнал ??? въпроса ми е как да го тествам в домашни условия ??? какъв сигнал наподобява този на радара ??????
Няма домашни условия колега... Закачаш го наколата и излизаш вечер да обикаляш около местата където засичат.... Не е нужно да се режеш... Ако улавя нещо то ще си покаже...
Пример на един колега тука от форума така тесвахме радар детектор кобра. направихме няколко кръгчета около телевизината кула като имаше там патрулка... И по принцип като наблийжиш и веднага светна Х1, ама то точно до телевизната кула това нищо не значи

Също друг извод от нащо наблюдение. Радара като засече нарушител спира! Онез го спират и го викат да си види скороста... и чак тогава, ако решат да засичат пак го пускат

hristov_GL написа:Ludia написа:фотоклетката на автоматичните врати
по тази логика ако мина покраи бензиностанция с фотоклетка на вратата ще почне да пиука ????
точно така във К/Ка банд-а....
Голям дразнил като се возя на колата на колегата направо не зидържам туй нещо през няма 2 мин пищи тука в София ....
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
hristov_GL написа:Ludia написа:фотоклетката на автоматичните врати
по тази логика ако мина покраи бензиностанция с фотоклетка на вратата ще почне да пиука ????
на режим магистрала, от 2 км хваща фотоклетката

а полицаите хитреят и спират радара, или го насочват към капака на патрулката и само от време навреме стрелят по някой.....това е шибаното щото не знаеш дали е фалшива тревога или радар.....прави тит.........тит........тит........тит......тит.....тит....тит...тит тит тит когато наближаваш радар....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”