Гонка между моя Голф и няколко нисана.
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Гонка между моя Голф и няколко нисана.
Заформи се малка интрижка между мен и един пич от нисан клуба(то и такъв имало вече,моля ви се) понеже много гордо си е окачил титлата Golf Destroyer ,а аз съм го наказвал на божура или той ме е бил с малка разлика един два пъти.Та наизкачаха и разни други ентусиазирани фенчета с нисани,да се гонят и те.Разбрахме се Събота от 17:00 на Божурище,които иска да заповяда да по напляскаме японци заедно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе момчета що толкова се пънете. Аз навремето карах Фолксвагени, сега карам Нисан. Айде да вземете да покарате някое Нисанче, произведено от една фирам "дето и тя коли правела..." та тогава да приказвате. Най-слабата Примера е 1,6 16 клапана. няма Примера с 8 клапана! Най-използвания мотор на Фолксвагените е 1,8 моно, 8 клапана. За кво иде реч просто. Разликата е от небето до земята... Карал съм и пасат и голф и вече ги забравих...
Иначе нямам нищо против Фолксваген - и те си имат достойнства като това моргите да са пълни с части за тях. Хубавото е че с ФВ-тата ми се налагаше да ходя по морги, а сега с Нисана нямам такива проблеми...
Ааа грешка - антена си търся! Та някой ако е издухал някоя Примера с Голфа и от вятъра му е паднала антената да свирка! 

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”