здравейте .. искам да попитам някой знае ли как се наема кола под наем.. и то не кола.. :П ами нещо по хубаво.. на кратко да го кажа искам да си наема феррари за 1 ден.. възможно ли е и ако някои може да съдейства плсс. едни приятели от софия ми казаха 4е може но само с това останаха няма ги никакви
заглавието и местя в офф mod edit: golfer

кола под наем ?
- stanchooo
- Автомобил:
- Двигател:
ас
ам ние искаме да наемем феррари за баловете само за 1 ден то даже няколко часа
плс ако някои може да даде инфо да пише

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ас
stanchooo написа:ам ние искаме да наемем феррари за баловете само за 1 ден то даже няколко часаплс ако някои може да даде инфо да пише
за баловете сигурно са пазарени още от преди година....може само родителите на иванчо да пасуват, щото е двойкар...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Gigabyte написа:Вие сте луди да давате пари за скъпи коли ... И да отиде със скъпа кола ,то човека е бил със съучениците си 10години или по-малко и те го знаят ква стока е... така ,че дали ще е със запорожец или с ферари ,все едно... Както казва един приятел: "На гол г*з ,лимонада"
На голо дупе френско здрасти

- stanchooo
- Автомобил:
- Двигател:
ас
то не е за доказване пред някога.. пичове... пряителката ми има мечта .. да има феррари ..
аз не мога да и купя нито тя да си купи за това.. ще опитам.. да я закарам на бала и с феррари .. за кво живеем
да го еба!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кефа цена няма!
И аз бих се накефил ако мога да ида на бала с Ферари да кажем. Само, че доколкото знам го дават само с шофьор. Има и други екзотични коли. Но предполагам вече е късно. Аз си бях харесал едно Лансерче, но беше сток и е 10-ка. Затова май ще съм с друга бегачка. Един път ни е бала все пак - за последно се събираш с хората, които си прекарал най-хубавите години от живота си. А и като знаеш какво те чака после - по-добре да си го изкараш както ти искаш

И аз бих се накефил ако мога да ида на бала с Ферари да кажем. Само, че доколкото знам го дават само с шофьор. Има и други екзотични коли. Но предполагам вече е късно. Аз си бях харесал едно Лансерче, но беше сток и е 10-ка. Затова май ще съм с друга бегачка. Един път ни е бала все пак - за последно се събираш с хората, които си прекарал най-хубавите години от живота си. А и като знаеш какво те чака после - по-добре да си го изкараш както ти искаш

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
stanchooo написа:ам ние искаме да наемем феррари за баловете само за 1 ден то даже няколко часаплс ако някои може да даде инфо да пише
Отиди с голфа,аз така направих

- stanchooo
- Автомобил:
- Двигател:
а то не е до колата
и пеш ще отидем но нали уж мечтата да и сбъднем
.. майната на парите :П 1 път живеем :П

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”