здравеите колеги, днес за пореден път се сблъсках с българската вандалщита.Явно някъкви наркоманчета снощи са ми потрошили колата много здраво, заради един скапан касетофон филипс и 2 говорителя JBL.Цял ден ходя по мъките, незнайно защо са ми откраднали документите.Та значи вилняли са вътря цела нощ, пред спалнята ми си спирам колата / вътре в двор живея в къща/.Явно са започнали с ключалките, шофьорската, не са могли , преминали са на пасажерската, не са могли, преминали са на багажника-пак не са могли, дърпали са оплътненията-пак нищо и накрая чупат предно ляво стъкло / като преди тва са напъвали врата с щянга/ сега е крива/.И още кво ли не... цял ден ходя по мъките с 300 зоря намерих стъкло и задна кора ключалки зех нови лява и дясна + за багажника.
ТА някой ако знае от къде мога да си намеря оплътнение за лявото стъкло да свирка, много съм на зор , обиколих сички морги и магазини= НЯМА.
колеги нямам думи просто.....
ПП - ритали са дясната врата с кръка .
имам снимки ама нещо не се справям за сега с качването им колегата kaiser666 беше така любезен да ги качи, за което му благодаря!!!!

колеги , голям проблем , реве ми се
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
колеги , голям проблем , реве ми се
Последна промяна от reactiven на Пет 15 фев 2008 22:13, променено общо 4 пъти.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: колеги , голям проблем , реве ми се
reactiven написа:.....ПП - ритали са дясната врата с кръка .
....

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
да колега странно
странно колега в на жена ми колата има касетофон и хубави тонколони пак . и стои отвън на улицата и не е пипната.Ако се чудите щом имам двор, защо колата на жена ми е отвън ми... неможе да си е вкарва/ е хаиде чак пък неможе е пресилено, да може ама и отнема доста време/, та аз винаги си пребирам моята и ето на...
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”