Въпрос за пукнато предно стъкло Ауди А4 97г

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
LUDsAUDI
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за пукнато предно стъкло Ауди А4 97г

Мнениеот LUDsAUDI » Пон 18 фев 2008 16:44

Още когато баща ми купува колата/преди 2 години/ имаше 3-4мм цепнатинка откъм шофьорския край. В последвалия студ или и аз незнам каква причина днес пукнатината е около 25-30см. Стъклото мисля че си е оригиналното , може ли да се залепи качествено без последствия след това , защото пукнатото е в ъгъла и не е чак толкова дразнещо ако остане в този вид. Другия вариант е да търся стъкло от автоморги , защото не искам да слагам някой ментеляк , че един приятел пати много от тях. Какво да правя да се размина по тънко и каква ще е цифровата равносметка? Благодаря :D
ПС: Пускам темата тук защото не е ФВ , ако не е за тук моля преместете я!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 18 фев 2008 16:47

има поне 4 теми за пукнато стъкло, пробвай да намериш
съмнително е да ти го оправят, обаче читаво, па и е скъпо
плаща се на см

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Вто 19 фев 2008 7:49

Искаш ли да ти дам номера на една мацка,която работи на Дебър мисля че беше улицата.Лепи стъкла.Моето го залепи доста добре

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Вто 19 фев 2008 9:33

Имах същия проблем с моето Ауди, след дълго търсене и разпитване се нахендрих на стъкло Кобра.. Ето фактите :

1. Такава пукнатина не може да се залепи
2. Оригинално челно стъкло в Юнитрейд е към 450лв без допълнителните екстри като лайсни около него, силикон за лепене и т.н.
3. Стъклата от Кобра са боклуци, въпреки че твърдят обратното. Моето и на още няколко човека от Ауди Клуба в горната част от ляво и дясно е по-малко от оригиналното, като чуваш всеки повей на вятъра в купето. Освен това чистачки, които са направени за тази кола не чистят добре това стъкло. Освен това корите отдолу/пластмасовите лайсни не съвпадат с това стъкло. Освен това стъклото на Кобра не е тонирано толкова, колкото оригиналното... Боклук за 156лв с монтажа...
4. По моргите не искат да продават челно стъкло за тази кола - лепено е и в 99% от случаите се чупи.
5. Виждам 2 варианта - с майстор от Кобра отиваш в в някоя морга и сваляте някое оригинално, после ти го лепят и си ок :)
Другия - купуваш оригинално стъкло от Юнитрейд/Порше и ти го лепят пак в Кобра или някой друг стъклар...

п.п. Цените са от преди година

Успех !

Потребителски аватар
LUDsAUDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LUDsAUDI » Вто 19 фев 2008 11:31

Благодаря за коментарите колеги! Преди малко ходих при един който лепи прозорци иииии пукнатината вече беше 53см и човека каза не си за мене. Отидох в Кобрата и там ново стъкло Триплекс със монтажа 140лв далеч под това което ми се въртеше в главата и викам давай слагай. В 3 часа ще ходя да я взема дано да нямам проблеми с туй тайванско стъкло. :oops:
Сега като са прибрах гледам че на Голфа ми свили блендите! Между 9 и 11 по обяд , егати в ква държава живейм!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”