Нужното за да сме спокойни на дълъг път...
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Нужното за да сме спокойни на дълъг път...
та какви са нещата от първа необходимост (като инструменти и др) и въобще какво е нужно да имаме в колата си за да сме спокойни?
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Ми много работи-достатъчно гориво,ремък за алтернатора,няколко парчета горивопроводи,не забравяме крик рез гума и ключове,течност за чистачки,зареден жисием,вода 2-3 литра,че се не знае,карта евентуално,парици,брадвичка или кама-стават и за самоотбрана,за документи и изправен автомобил се подразбира,убава музика,немрънкаща жена -без тъщи и без деца-Приятен път-аааааа забравих-отдолу под волана-жабката на ВАГ сервиза-задължително презервативи,че к,ви стопаджийки имаше за морето ама пу да е ...
бях с жената и детето 

- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
веселин написа:Ми много работи-достатъчно гориво,ремък за алтернатора,няколко парчета горивопроводи,не забравяме крик рез гума и ключове,течност за чистачки,зареден жисием,вода 2-3 литра,че се не знае,карта евентуално,парици,брадвичка или кама-стават и за самоотбрана,за документи и изправен автомобил се подразбира,убава музика,немрънкаща жена -без тъщи и без деца-Приятен път-аааааа забравих-отдолу под волана-жабката на ВАГ сервиза-задължително презервативи,че к,ви стопаджийки имаше за морето ама пу да е ...бях с жената и детето
Веско ти направо изчерпа темата

- izaka_82
- Автомобил:
- Двигател:
Като чуя вече дълак път и настръхвам ,като се сетя как се прибрах от Несебър миналата година с мойта самарка.Добре ,че всички повреди станаха в Несебър.Първо се скъса жилото на педала на газта ,едвам го намерих в Несебър ,после на прибиране се разсвири лагер на предно дясно колело,разби се лагера на разпределителния вал.И за десерт в деня в който си тръгвах протече антифриза от капачката на блока
.Купих специален течен метал и се пробвах да я залепя ,ама нищо не стана ,тече си как си иска
И на края сложих една туба от вода 10л ,и една 5л пълни ,и доливах вода на всеки 50 км.Задалжително спирах да ги пълна да не закъсъм за вода.Погледа ми беше постояно на датчика за темперетурата за да не я изпусна да прегрее.И като стигнах в София ,бях пред нервна криза,и яко ръсене при майстора
И с всички тези повреди патувах на връщане ,само жилото го смених в Несебър.

И с всички тези повреди патувах на връщане ,само жилото го смених в Несебър.
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
След днескашният ден мога да ви кажа,че са необходими: дълга руса коса,красива усмивка и 40лв.Защо ли?Ами защото днес вадих от канавката една красива мадама с детето й и Алфата й.40лв. са за влекача дето я изтегли,русата коса,красивата усмивка и ефирната рокличка за тикането,поставянето на бронята,диагностика на пътя,ескорт за първите 20км,напътствия,телефона любезно предоставен от други 2 момчета и подобни
Ако сте от мъжки пол обаче.........пълен багажник с резервни части и парички
Ако сте от мъжки пол обаче.........пълен багажник с резервни части и парички
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”