Ако става на буксир може да използваме Нивата, ама иначе нямам идея. Вариант е и ако имаш някакъв бонус от ГО или каско - нали дават безплатно ползване на пътна помощ.
dobrinb написа:Ако става на буксир може да използваме Нивата, ама иначе нямам идея. Вариант е и ако имаш някакъв бонус от ГО или каско - нали дават безплатно ползване на пътна помощ.
Бонусът е използван вече....
не става аз рапатрак, защото няма движещо колело
Аз имам един неизползван от Пасата, ако смяташ, че можем да ги излъжем. Санто да каже, дали може да се транспортира друг автомобил освен застрахования.
Имам приятели със сервиз в кв. Драгалевци, които извършваха и такава дейност. Цена не мога да кажа.
Търсете Сашо, Тошко или Васко на тел. 967 1819. По принцип отговарят на него сутрин до към 13.00 ч.
Значи колата е тоталка, не моята. Предна лява главина е на сол, няма мърдане, задна лява гума е на парчета. Едиствения начин е платофрма с лебедка, едва ли другите варианти ще станат
Колега имам един познат с пътна помощ и със сигурност е с лебедка, защото съм му ползвал няколко пъти услугите да караме коли без номера до КАТ. 0888419328 - Тошко. Не съм му звънял отдавна, но мисля че цената беше 40 лв.
dobrinb написа:Аз имам един неизползван от Пасата, ако смяташ, че можем да ги излъжем. Санто да каже, дали може да се транспортира друг автомобил освен застрахования.
Добри не става номера наща безплатна важи само за автомобила на който е издадена