Търся помощ за ОБД
Търся помощ за ОБД
Тъй като ЕКУ-то ми е италианско ,Брезел неможе да ми изработи чип а само обд файл за целта обаче трябва да се свали моя фаел да се прати на брезел той да прати тунинг файла и да го заместим в компа ,нямам познания и кабели и искам срещу заплащане с някой колега да свършиим тази работа ако се е занимавал, с тунинг фирми не ми се занимава главно заради цените под 350лв. не съм намерил , ако някой може да помогне пишете тук или на лично! МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
мисля че съм много наясно какво искашkircheto написа:santo_trafficante написа:бая трябва да дигнеш мизатаkircheto написа:50лв давам за услугата (сваляне и качване на обд-файла)с тея 50 кинта...
Прочете ли какво имам в предвид или за сваляне на файла и качване на тунинг файла от Брезел тряя повече пари?

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:мисля че съм много наясно какво искашkircheto написа:santo_trafficante написа:бая трябва да дигнеш мизатаkircheto написа:50лв давам за услугата (сваляне и качване на обд-файла)с тея 50 кинта...
Прочете ли какво имам в предвид или за сваляне на файла и качване на тунинг файла от Брезел тряя повече пари?ама за 50 кинта няма кой да ти дърпа и качва после софта
Така е.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”