Корекция на надран лак

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Denislav
Автомобил:
Двигател:

Корекция на надран лак

Мнениеот Denislav » Чет 04 май 2006 8:35

Здравейте,

Проблема ми е че ми е много надран лака... явно предния собственик е обичал да слага кутии по капака...и целия е надран.. а и не само тои.. та вапроса ми е има ли някаква полир паста или нещо такова с което мога да мина гофа и да стане пак огледален? :)

Мерси предварително.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 04 май 2006 9:33

Водна 2000 и после полираща паста 1, 2 или 3№, накрая полираш с паста за гланц ср-у УВ - лъчи - пастите на 3м са най-добри и струват 100гр. 7-8лв(което ти е достатъчно), едри и финно киче по 7-8лв и държача 4-5лв и ще е по-добра от нова - гаранция. :wink:

Denislav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Denislav » Чет 04 май 2006 9:46

Мерси много, обаче мотя те пиши на български :) "едри и финно киче", "държач"?????? само водната шкурка я разбрах :oops: от полир пастите коя е най добре? 1 или 3? то се е видяло 4е сега като се постопли ще си играя доста.. ако можеш да ми напишеш какви и от каде точно мога да ги купя ще съм ти много благодарен... пък и ще почерпя! :)

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 04 май 2006 10:28

Нека някой от Софето ти каже къде има магазин, там вече ще обясниш каква е хавата , ще покажеш колата и ще ти обяснят по-добре, аз говоря наизуст. Скоро видях такъв магазин за Авто-бои по каталог на Горубляне, посока Панчарево отляво - до магазинчетата за Авто-козметика, питай - там трябва да имат. :wink:

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пон 26 ное 2007 0:02

за бои, лакове и пасти може6 да отиде6 например ако си от варна точно улицата сре6ту хеи дет отива нагоре само че тази от лиаво на светофарната и веднага в диасно почти на угала е магазина там пита6 за паста роза тиа е наи финната завар6ителна теиа от пикадили са много едри не се лажи да си окепази6 колата 6те остане на кругове след това--слага6 от таиа паста роза намазва6 и турка6 сус дрелката и 6аибата но много бавно след това малко по бурзо умерено мазно да става двијениата налиаво и на диасно и пруска6 по малко водица да не засухва пастата наи добре става с вибро вартиа6тата ма6инка ---извинете ме за буквите но ниамам идеална булгарска клавиатура

el_nino
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот el_nino » Пон 26 ное 2007 19:08

а аз за да не отварям нова тема само да попитам в тази ... при мен пък лака е започнал да се бели по едно от ъгълчетата на предния капак и имам петно от около 3 на 3 см .... има ли оправяне ?

Потребителски аватар
Голф2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Голф2 » Вто 01 яну 2008 21:49

И аз имам обелено и ходих на един маистор бояджия та тои ми каза че лака забелен ли е няма оправяне.
п.п
Оправя се като се мине с шкурка и после се прасне само с лак дадения елемент от колата нов слои лак но пак си личи малко като се загледаш.

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Пет 29 фев 2008 2:05

нарисуваи не6то наи добре там чаткаш нали

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”