Колеги, днес на връщане от В. Търново ми треснаха акт за пресичане на непрекъсната линия ( единична ) Ако не се лъжа в Горни Богоров ( точно след магистралата ) където е едно пътче между къщички и това пътче е с 2 ленти които са разделени с непрекъсната и аз трябва да карам в дясно. Аз точно излизах от завоя и понеже го сека бях наполовина от другата страна на лентата за което ми написаха акт.
Аз писах възражение върху акта че ме е засякла кола и затова съм преминал непрекъсната линия и понеже докато пиша това се чудих какво още да напиша на Господата ПОЛИЦАИ не им хареса че се бавя и започнаха да ми дърпат папката на кяото беше акта ... естествено аз се оказах по силен и написах следното: Полицаите се държат грубо, арогантно и се заяждат с мен като не ми дават да си напиша възраженията..... През това време минаха 10 коли не като мен на завоя а директно от лявата страна на платното, но полицаите не ги отразиха и като ги попитах защо така ми отговориха че аз им преча.
Тъй като мисля да ходя до като и да пиша по-дълго възражение от това триредово на акта може ли да ми дадете някакви съвети долу горе какво да напиша и какъв ми е шанса да ми уважът възражението. И другото ... някой да знае каква е глобта за това нарушение ?

Отново въпрос за възражение върху акт който ми написаха :(
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина ми дърпаха папката колкото и странно да звучи
А аз бях с племеника на зам. министъра на вътрешните работи и общо взето заради него ми го треснаха щото той се прави на много отворен и аз го отнесох
Иначе преди написах на един акт възражение долу горе същото само че беше за неправилно паркиране .. тогава полицая ми каза че е викал паяк и той не искал да ме вдига щото съм бил преди знака ... и това си написах ... общо взето пиша истината ... hooligans писах вече че кола ме е засякла ...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
боте,той не е виновен че е висок и че му е бърза колата бреbatmilko написа:longora написа:Аз с моя пуст късмет .... ..
я си признай от колко време имаш книжка - колко км. имаш минати и колко акта имаш![]()
![]()

даже имаше и някво свидетелство за инвалидност(май за коланите беше),с което е можел да се възползва,но май не се е сетил за него
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”