Уважаеми колеги,
От известно време колата ми има нужда от смяна на вътрешно каре, като цената му тук е неприятна за мен (върви с полуоската заедно...). Остава ми варианта E-Bay, където има доста културни цени, но от местата, където съм питал тук не ми дават фабричния номер на частта, а в E-Bay се продават по този номер...Във www.vagcat.com е даден номер, по който намирам частта в мрежата, но са посочени други двигатели и мисля, че изглежда по друг начин...
Става въпрос за Ауди А4 1995г. 1.9TDI (1Z мотор) с 4 степенна автоматична кутия, дясно вътрешно каре с полуоска.
Моля, ако някой има достъп до някоя друга база данни с части да ми даде номера, по който да търся.
Номерата, които излизат във vagcat са :
За полуоска + 2-те карета : 8D0407452DX
За полуоска + вътрешно каре : 8D0407417D

Помощ за фабричен номер на част...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
-
- Автомобил:
- Двигател:
Според ТекДок ще купуваш полуоска,заедно с вътрешното каре.Отделно вътрешни карета - йок.
Както при френските коли...
Ако искаш уточни лява/дясна ли е и ще ти дам номера по различни производители.
Иначе частта се използва в Ауди А4 - 1.6,1.8,1.9ТДИ - 110 и 75 к.с.,2.6, както и Пасат 1.9 ТДИ - 0т 1996-7 до 2000
,автоматици.
Има разлика между тези за ръчна кутия и автоматичната.
Както при френските коли...
Ако искаш уточни лява/дясна ли е и ще ти дам номера по различни производители.
Иначе частта се използва в Ауди А4 - 1.6,1.8,1.9ТДИ - 110 и 75 к.с.,2.6, както и Пасат 1.9 ТДИ - 0т 1996-7 до 2000

Има разлика между тези за ръчна кутия и автоматичната.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
http://www.autoteile-shopping.de
Има и цени (в Германия), различни производители.
Вътрешното каре "върви" с полуоската. 212.15 евро.
Номерът му по VAG е 8D0 407 418 A (дясно по посока на движението, автоматична ск. кутия). Предполагам че и от Шкода СуперБ може и да става.
Поразгледай из сайта; ако има нещо неясно, питай.
ETOS каза за номера 8D0 407 272 BE, 8D0 407 452 DX - това май е полуоската с двете карета;
8D0 407 418 A - това което те интересува.
Има и цени (в Германия), различни производители.
Вътрешното каре "върви" с полуоската. 212.15 евро.
Номерът му по VAG е 8D0 407 418 A (дясно по посока на движението, автоматична ск. кутия). Предполагам че и от Шкода СуперБ може и да става.
Поразгледай из сайта; ако има нещо неясно, питай.
ETOS каза за номера 8D0 407 272 BE, 8D0 407 452 DX - това май е полуоската с двете карета;
8D0 407 418 A - това което те интересува.
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Всъщност имах в предвид, че знам за комплекта, т.е. че върви заедно с полуоската
Благодаря много на всички !!!
andro_ : дясна е, иначе много благодаря за съвместимостта с други модели, в щатския и-бей няма за дизели нищо, тия явно само бензинки карат
lrlmodo : няма го отделно никъде, примирил съм се вече с комплекта..
gr_kanev : тук цената е същата за неоригинална част, но в и-бей.де има цени от сорта на 100Евро максимум за нова част и към 40-50лв доставка, то си идва на половина...
Иначе в Порше.бг е 770лв.... Сайта е супер иначе
Между другото за пореден път съм изумен от VAG качеството, въпросното каре трака от към 15хил.км. и не ме е оставило още

Благодаря много на всички !!!
andro_ : дясна е, иначе много благодаря за съвместимостта с други модели, в щатския и-бей няма за дизели нищо, тия явно само бензинки карат

lrlmodo : няма го отделно никъде, примирил съм се вече с комплекта..
gr_kanev : тук цената е същата за неоригинална част, но в и-бей.де има цени от сорта на 100Евро максимум за нова част и към 40-50лв доставка, то си идва на половина...

Между другото за пореден път съм изумен от VAG качеството, въпросното каре трака от към 15хил.км. и не ме е оставило още

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”