Та въпроса ми е колко парички мога да взема за моята количка?чесно казано не ми се иска въобще да се разделям с нея.. направооо си я обичам

Снимки на колата може да видите в гаража,като допълнително инфо колата е мн мн запазена и пазена като през последната година са сменени всички тампони(по окачаването всичко + на двигателя тампоните) сменени са всички накладки,дисковете отпред,лагери задни и всякакъв вид консумативи по мотора( не че бяха зле старите просто лека полека си ги сменях защото я карам доста и да няма изненади)лятото смених амортисьори предни каяба двойнодействащи а отзад монро оригинал!
колата е карана основно с касторл масло от както е в БГ и е сменяно на 9 максимум 10К километра,мотора има добра компресия, автоматична скоростна кутия с 3 скорости,абсолютно всичко му работи по електрониките (реотани чистачки пръскалки табло),няма ел стъкла огледала и климатик
има централно + аларма + комфорт пакет
другооо.. салонът е като нов.. няма нито изтъркано нито скъсано нито захапено(бежов салон-кожа и плюш,бежов мокет табло и кора орзад)
мисля да си сваля музиката(ще оставя само плеър мп3 + колоните на таблото вратите и 2 елипски на кората отзад)с новите джанти които взех за летните ми гуми 13"(от снимките тия с 6 лъча риал) и летните гуми които са немски на няма и 15000 км са ,без метановата уредба и без ксеноновите фарове,има си нов акомулатор монбат от тия с екстрите купен по коледа)
ако има друга подробност питайте,ще съм ви мн благодарен ако ми помогнете,защото идея си нямам колко да искам ?!?!?!

забравих най важното .. 1.6 карбуратор на 131 000 км е (внесена на 85000 преди време от чичо ми и стоя повече от година в гаража докато взема книжка - уж майка щеше да я кара но се отказа-до колкото знам не са бутани километрите!!!) 1985 година януари месец ,има си винетка ,пълно автокаско до 02.2009 година
накратко казано.. кола която като я купиш се качваш и караш без да мислиш че сега трябва да сменяш тва.. онова..