:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Колко парички мога да взема ако реша да продавам ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Колко парички мога да взема ако реша да продавам ?

Мнениеот valyo_v » Вто 18 мар 2008 2:11

Не знам дали е за тук тая тема но... ако не е,преместете я :oops:

Та въпроса ми е колко парички мога да взема за моята количка?чесно казано не ми се иска въобще да се разделям с нея.. направооо си я обичам :cry: но може да се наложи тей като мн пътувам а идва лято,жега,а това означава че трябва климатронииик.. и няма как май ще се наложи да се качвам на нещо по ново.. което пък означава че отново трябва да почвам да си правя колата както ми харесва :? но да минем към същността

Снимки на колата може да видите в гаража,като допълнително инфо колата е мн мн запазена и пазена като през последната година са сменени всички тампони(по окачаването всичко + на двигателя тампоните) сменени са всички накладки,дисковете отпред,лагери задни и всякакъв вид консумативи по мотора( не че бяха зле старите просто лека полека си ги сменях защото я карам доста и да няма изненади)лятото смених амортисьори предни каяба двойнодействащи а отзад монро оригинал!
колата е карана основно с касторл масло от както е в БГ и е сменяно на 9 максимум 10К километра,мотора има добра компресия, автоматична скоростна кутия с 3 скорости,абсолютно всичко му работи по електрониките (реотани чистачки пръскалки табло),няма ел стъкла огледала и климатик
има централно + аларма + комфорт пакет
другооо.. салонът е като нов.. няма нито изтъркано нито скъсано нито захапено(бежов салон-кожа и плюш,бежов мокет табло и кора орзад)
мисля да си сваля музиката(ще оставя само плеър мп3 + колоните на таблото вратите и 2 елипски на кората отзад)с новите джанти които взех за летните ми гуми 13"(от снимките тия с 6 лъча риал) и летните гуми които са немски на няма и 15000 км са ,без метановата уредба и без ксеноновите фарове,има си нов акомулатор монбат от тия с екстрите купен по коледа)
ако има друга подробност питайте,ще съм ви мн благодарен ако ми помогнете,защото идея си нямам колко да искам ?!?!?! :roll:

забравих най важното .. 1.6 карбуратор на 131 000 км е (внесена на 85000 преди време от чичо ми и стоя повече от година в гаража докато взема книжка - уж майка щеше да я кара но се отказа-до колкото знам не са бутани километрите!!!) 1985 година януари месец ,има си винетка ,пълно автокаско до 02.2009 година

накратко казано.. кола която като я купиш се качваш и караш без да мислиш че сега трябва да сменяш тва.. онова..

Последна промяна от valyo_v на Вто 18 мар 2008 10:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 18 мар 2008 9:47

2200-2400 МАКС според мен

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 18 мар 2008 9:51

зависи за колко време искаш да я продадеш,и аз продавам една Хонда ходи им обясняваи че е перфектна като им се чини скъпо на хората..
никои не ми се е обадил...
даже мисля че визора е бил в настроене неска :P
ама ти си знаеш

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 18 мар 2008 10:20

Като решиш да я продаваш разгледай по сайтовете как вървят коли като твоята и пусни някаква цена, с която да си конкурентен.

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Вто 18 мар 2008 10:38

след 6 години колата ти ще има антикварна стойност...

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Вто 18 мар 2008 10:47

можеби наистина ще е така.. ще стане ретро автомобил :D
но в момента ми се налага да взема нещо по голямо (най вероятно пасат Б4) което да има климатроник серво и разни такива необходимости :)
иначе мисля да я продам до 2 месеца някъде

по принцип не бих си я дал защото мн пари съм дал за да я карам спокойно и да знам че няма нищо старо по нея,но един собственик на дюнери в студентски просто дойде един ден и взе да ме вайка да я продавам че мн му харесала.. мн я иска.. вика без ксенон музика и метан 2500 ти давам
вчера пак го видях и вика че племенника му ги разбирал и ги следял и голф 2 над 2000 лв нямало.. и затова 2000 можел да даде,но аз твърдо мисля под 2400-2500 нито лев да сваля (най малкото джантите са чисто нови и 4 амортисьора нови.. няма как да я дам просто за по малко... ако трябва ще си я държа но.. :oops: :cry:

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Вто 18 мар 2008 10:55

По-добре я пребирай в гаража и да стои. Повече от 2к никой няма да ти даде за 23 годишна кола. Бъди реалист.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 18 мар 2008 11:06

Не се занимавай с глупости, сложи си климатик - около 600 лева и си готов за лятото. Тая кола е кукла. Новата, дето ще я вземеш, колко пари ще натикаш по нея, а?

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Вто 18 мар 2008 11:13

е реалист съм.. като знам кви "бараки" се продават за 1800-2000лв.. дето взимаш и после още куп неща сменяш.. тая гарантирано само ще караш(дори пълно каско има :D)

не ми се затваря в гаража такава кола... то и от седене си отива малко по малко а и 2-3к са си пари
направо нз какво да правя.. не ми се дава за без пари но пък и не ми задоволява потребностите вече (как се пътува 4 човека с по 1 сак багаж,отделно метан и музика от добрич до софия и обратно по 2 пъти поне на месец..)

а за 3500лв с метан ? има си паспорт аванс процесор и преглед до 2012година с олекотени бутилки е разход 5-6лв на 100 км с едно зареждане 170км извънградско с каране 110 средно

Последна промяна от valyo_v на Вто 18 мар 2008 11:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 18 мар 2008 11:15

The Red Guy написа:Не се занимавай с глупости, сложи си климатик - около 600 лева и си готов за лятото. Тая кола е кукла. Новата, дето ще я вземеш, колко пари ще натикаш по нея, а?

:да: -и от тая нищо няма да вземеш ,а ще изхабиш куп нерви.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 18 мар 2008 11:16

Успех с продажбата. Дано му хванеш желаната от теб цена :D

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 18 мар 2008 11:18

valyo_v написа:е реалист съм.. като знам кви "бараки" се продават за 1800-2000лв.. дето взимаш и после още куп неща сменяш.. тая гарантирано само ще караш(дори пълно каско има :D)

не ми се затваря в гаража такава кола... то и от седене си отива малко по малко а и 2-3к са си пари
направо нз какво да правя

Климатиккккккккккккккккккккккккккк, ако толкова и серво искаш винаго можеш да си присадиш - 200-300 лева и пей сърце.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 18 мар 2008 11:25

Айде за климатика разбирам ,ама сервото кво толкова ти трябва.Да не говорим ,че и климатика ако не караш само извънградско след 3-4 месеца ще разбереш ,че и той не ти трябва/всичко тва ти го казвам от личен опит щото смених двойката дето беше слънце/има я в гаража/за тройка с климатик и ТДИ - сичко хубаво ,ама като се сета колко пари отидоха и за кво :cry: /

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 18 мар 2008 11:31

аз на моята и търся 2200.дърта е колкото твоята само че е 112 к.с. и има някоя друга шукарийка...ама реално погледнато никой няма да ми даде толкова :wink: а и ако я продам с парите от нея плюс още някой лев ще взема друг котурник който ще има за правене.не виждам смисъл..като умре някой ден на части :wink:

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Вто 18 мар 2008 12:57

аз на тройка не искам да се качвам.. просто голфовете вече ми идват малки :(
а миналото лято като знам каква мъка беше.. през деня абсурд да се пътуват 500-600км в жегите.. и прозорец да отваряш хем те духа хем се сваряваш... а с шарана като обикалях.. друго си е климатроника
добре казвате да сложа клима ,но ако сметнете колко пари трябва да дам за клима ел стъкла абс въздушни и после колко ще мога да му взема ако го продавам?! 3000? :) хамалогия се получава

иначе аз ако го продам на части сигурно и повече ще му взема но нямам такова време

НЕ МИ СЕ ПРОДАВАААААА :wavecry :lady_very_angry:
но пък вече не ме задоволява
:?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”